3 év alatti gyermeked hány órát nézhet tv-t?
Figyelt kérdés
Kérlek írd meg a válaszban,hogy hány éves!2017. nov. 21. 19:55
2/14 anonim válasza:
Semennyit, nincs szüksége rá. 1 éves
3/14 anonim válasza:
2 éves lesz, tv-t nem nézünk mi se, napi 2x fél óra mesét nézhet tableten.
4/14 anonim válasza:
Harom eves, egy-egy par perces mese koti le.
5/14 anonim válasza:
2 éves, a tablet érdekli, tv nem. Tableten kb fél - háromnegyed órát nézi naponta.
6/14 anonim válasza:
2,5 eves a tableten nez napi fel , neha ketszer fel ora meset. Tvnk nincs 15 eve
7/14 anonim válasza:
30-40 percvtv de nem tablet vagy telefon.
8/14 anonim válasza:
Majdnem 3 éves, telefon, tab nincs. Tv napi fél-1 óra között, mese csatorna.
9/14 anonim válasza:
Off leszek. Szerintem ilyen kérdéseknél az is számít, h mennyit van otthon a gyerek. Mert ha pl. még nem jár közösségben és tegyük fel egész nap nem mentek sehova, mert nincs fedett progi és kint szakad az eső több tv simán belefér. De ha már bölcsis, ovisról beszélünk, aki nincs is otthon szinte egész nap és délután 4-5 körül ér haza, ott én szinte nem engedném vagy max. nagyon rövid 10 perces mesét.
10/14 anonim válasza:
Utolsó, ez nagyon jogos. Az én fiam nem jár még közösségbe, szerintem ez nem sok idő, amit mesével tölt.
5-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!