Ki kap naponta több puszit tőled, a 10 év alatti gyermeked vagy a párod?
Kisfiam, de nem tehetek róla nagyon puha az arca, nem tudom megállni hogy ne puszilgassam :)
Férjem is kap azért csókot, nem marad ki a jóból, ettől függetlenül imádom mindkettőjüket.
A legkisebb kapja a legtöbbet, lassan 7 hónapos, és imádom puszilni, mert olyan puha. Sokat vagyunk kettesben, így övé a legtöbb ölelés és puszi.
Szerintem a férjem és a középső gyermek a dobogó második fokán vannak holtversenyben, mindkettő bújós, de 7-16-ig nincsenek itthon.
A harmadik helyen a 8 éves fiam van, ő épp a "ne már anya" korszakát éli, így ritka pillanat, hogy körbepuszilgathatom. Szerencsére azért estére megenyhül mindig, így kap ő is eleget.
Az egyéves kapja a legtöbbet, mert egyrészt vele itthon vagyok, másrészt ő még hagyja :D
A férjem a második helyen van puszimennyiségben.
A legkevesebbet a 9 éves nagy kapja, mert őt már nem lehet csak úgy puszilgatni, csak lefekvéskor, meg amikor reggel kilép az ajtón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!