Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Iskolas fiatok hajlando...

Iskolas fiatok hajlando felvenni harisnyat? Es ha igen milyet adtok ra?

Figyelt kérdés
Tudom,meg nincs olyan hideg,de ma delelott valogattam at a harisnyakat,es a 9 eves fiam kijelentette,hogy o nem szeretne hordani. Mar tavaly se volt hajlando felvenni,de kotelezo volt. A batyja,aki 11 eves,meg neki is kell hordani ha hideg van,es o mar belenyugodott. Amugy van alaoltozete is,de csak 2,igy kenytelen vagyok raadni a harisnyat,ha hideg van. A ti fiatok hord harisnyat?
2017. nov. 18. 14:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
8 éves és évek óta nincs harisnyája. Aláöltözete van, mert jégpályán tölti az ideje nagy részét, így kell. Iskolaidőben farmer+polár bélelt vízhatlan nadrág kintre, ha nagyon hideg van, ill. van vékony flanel bélésű farmerja. Iskolába a harisnya+nadrág borzasztó meleg nálunk.
2017. nov. 18. 19:10
 22/34 anonim válasza:
Esetleg macskanadrág? Az nem annyira ciki még ha fiú is. :D Szegény gyerek, én már elástam volna magam.
2017. nov. 19. 08:58
 23/34 anonim ***** válasza:
24%
adok-10 éves,nem érdekel más véleménye,az a legfontosabb,hogy ne fázzon meg.felveszi,nem problémázik.főleg szánkózáskor használjuk.én is simán felveszem
2017. nov. 19. 15:47
 24/34 anonim ***** válasza:
88%

Miert "kell"? Es mi az, "hogy kotelezo, ugyhogy belenyugodott"?

A gyerekek ilyenkor a legoszintebbek, de a leggonoszabbak is egymassal. Ilyen miatt siman belekotnek, bantjak, kikozositik egymast.

Ne akarj rosszat a gyerekeidnek. Inkabb vegyel nekik vastagabb nadragot, vagy meg alaoltozetet.

2017. nov. 19. 16:52
 25/34 anonim ***** válasza:
91%

Bunti?!?!

Nem vagy szazas.

2017. nov. 19. 17:47
 26/34 anonim ***** válasza:
17%
De komolyan ez most valami vicc? Miért mi lenne a harisnyanadrág, valami fertőzés! Meg mi az hogy ciki ha valaki harisnyanadrágot hord! Nem tudom! Nekem a lányom 12 éves a fiam 14 múlt ők mind ketten hordanak harisnyát a fiam csak ebben a téli időszakban, de nem csinálnak belőle semmilyen cirkuszt ők saját maguktól hordják, pedig kérdeztem tőlük nem akarnak e mást felvenni és határozottan mondták hogy nekik teljesen megfelel a harisnyanadrág, kényelmes és jó meleg! Akkor most mondjam nekik hogy már pedig holnaptól nem vehettek fel harisnyát, mert egyesek szerint ciki, meg bu..zis!! Istenem hogy mivé lett ez a világ!
2017. nov. 19. 18:56
 27/34 anonim ***** válasza:
71%

Emberek,itt mindenki az Északi sarkon él?

Ha a gyereken vastag cipő és meleg kabát van,plusz sál és sapka teljesen FELESLEGES harisnya meg aláöltözet,bőven elég egy farmer nadrág....

Egyébként,aki szerint nem ciki...

Elárulom,nem vagytok teljesen százasok...

Nagyon gáz egy 7 év feletti gyerekre,főleg fiúra farmer alá harisnyát adni...

És utolsó!

De,nagyon b*zis...

2017. nov. 19. 20:27
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem én se. Síelni, szánkózni aláltözet ok. De hétköznapra?
2017. nov. 19. 21:12
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem ertem mi ciki, meg b-.zis. Akkor miert gyartanak minden korosztaly reszere harisnyat? Nem hinnem, hogy annak a par "nemnormalis" embernek a kedveert, aki hajlando felvenni. Nem nylon harisnyarol van szo. Azt en is furanak tartom egy fiun, de nalam normalis, hogy osztol tavaszig harisnyat hordunk a nadrag alatt. Iskolaba hagyomanyos bordazottat hordok, teli sportokhoz kint pedig vastagabb thermo harisnyat.
2017. nov. 19. 23:43
 30/34 anonim ***** válasza:
32%
26-os Vagyok! Egy hasonló kèrdèsre valaszoltam kb kèt hete, ès ott is leírtam, amit itt is, csak annyit tettem hozzá hogy nem csak a gyerekeink ès èn, ha nem a fèrjem is hord tèlen harisnyát, vastag bordás harisnyát ès mivel "slicces" ez aszt jelenti hogy fèrfi. Tehát nem csak gyerekeknek ès nőknek gyártanak harisnyát ha nem fèrfiaknak is. Ezt úgy hívják hogy fèrfi harisnya, ezt csak a gyengèbbek kedvèèrt írom le. Ès az hogy bu..zi.. a harisnyanadrág ez egy nagy baromság csak valaki kitalálta ès kèsz... Erre van egy jó magyar mondás egy bolond százat csinál. Ez a vèlemènyem!
2017. nov. 20. 04:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!