Most akkor egy ilyen szandálhoz lehet felvenni harisnyát vagy sem?
Figyelt kérdés
Eddig mindig úgy voltam vele, hogy nyitott orrú lábbelihez nem illik harisnyát felvenni. Viszont ahogy elnézegetem a külföldi öltözködést, ott egyáltalán nem követik ezt a "szabályt".
2016. jún. 30. 10:01
1/10 anonim válasza:
Harisnyát szabad, jól néz ki. Zoknit nem szabad, bár a japánok sokszor vesznek vel zoknit is nyitott cipőhöz, de ők nem olyanokat, amilyenekre mi gondolunk, hanem szép fodrosat meg csipkéset. Egyébként szerintem még térdzoknival is jó vagy combfix-el.
2/10 A kérdező kommentje:
A japánok egy más kultúra. Ott kb csak azt nézik ki, aki meztelenül rohangál az utcán:D
Köszönöm egyébként a választ:)
2016. jún. 30. 10:10
3/10 anonim válasza:
Szerintem harisnyán múlik, a színén és az eldolgozásán. Testszínűnél nagyon szembetűnő, hogy a lábujjakon átmegy az a szép vastag barna vonal. Attól a hideg ráz.
4/10 A kérdező kommentje:
Testszínűvel valóban nem illik abban biztos voltam. Úgy gondoltam mint a képeken. Fekete, nem áttetsző harisnyával. Csak hogy Magyarországon mennyire elfogadott arról fogalmam sincs és nem akarom úgy felvenni, hogy kinéznek.:)
2016. jún. 30. 11:48
5/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem néznének ki. De amúgy meg, ha tetszik, akkor hord így, másokkal meg ne törődj. Magyarországon is van jó pár ember, akik szembemennek az elfogadottal, őket persze elég rendesen megbámulják, de őket azért, mert extrémebben néznek ki. Ebben a párosításban semmi megbotránkoztató nincs, sőt csinos.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem kell extrémnek lenni ahhoz, hogy megbámulják az embert. A múltkor csak egy kalapot vettem fel és rengetegen bámultak, csak mert drága kis hazánkban nem annyira népszerű viselet. De ez nem tántorít el attól, hogy az hordjam amiben jól érzem magam, a kérdést is azért tettem fel, hogy ne kövessek el oltári öltözködési bakikat, mint pl a cicanadrág rövid pólóval:)
2016. jún. 30. 12:05
7/10 anonim válasza:
sima feketével, amin nem látszik a varrás szerintem simán fel lehet venni.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ment a zöld kéz:)
2016. jún. 30. 20:58
9/10 anonim válasza:
Pont múltkor láttam olyan lányt aki ilyesmi szandit vett fel fodros zoknival, azzal se volt baj, nekem még tetszett is, ez meg pláne tetszik.
10/10 Dorina009 válasza:
Szerintem egeszen nyugodtan! En szinte csak harisnyaban jarok (zoknim kb. nincs is).
Nyugodtan vegyel fel nyitott cipot harisnyaval, de arra mindig ugyelj, hogy sarka is legyen. Az en parom peldaul megbolondul a harisnyas magassarkus labaimert, hidd el, el se hinned hany ferfi rajong erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!