Normalis hog 4,5 eves lanyom nem akar tobbe melegitot felvenni? Csak leggingset, szoknzat, harisnyat es topokat, lehetoleg csajosakat.
" Neha vettem o meretebe fius cuccot is pl verdas, peppa malac, hogy majd a kis fiu tesojanak is jo lesz, de ezeket se hajlando felvenni, "
Ez butaság volt.
A többit meg kicsit korán kezdi. Nem értem, miért ne vehetne fel melegítőt? Még óvodás...
De mi a baj azzal, hogyha neki nem tetszik a sportcipő meg a melegítő? A balerinacipőből is lehet jó minőséget venni, ha esetleg ettől félsz, betétet is tudsz bele venni, ami jó a lábának, a fejlődésének.
Nem tőled látja ezeket a dolgokat, hanem a kortársaitól, és ez így lesz már mindig. Reméljük, hogy jól tanítjátok majd az életre és jó társakat választ maga mellé!
De ne feledd, hogy ettől még nem fog 14 évesen terhesen hazaállítani, sőt, pont akkor fog, ha nem fogadod el, hogy ő más, mint te.
Én is kislányos kislány voltam, most mégis szépen, elegánsan öltözködő anyuka vagyok, nem magamutogató.:)
Majd kinovi,vagy hozzaszoktok:) az 5 evesen lanyomon sztem masfel eve nem volt melegito...sőt volt olyan időszaka,mikor a nadragert is meg kellett küzdeni,mert csak szoknyat akart...farmert csak harisnyaval vesz fel,akarmilyen puha a fari,zavarja...
Engem nem zavar,alkalmazkodtunk...en is kilennek ha vki magas sarkuban akarna jaratni
Hát, az egyik lányomra ennyi idősen már én sem tudtam melegítőt ráadni. De már a bölcsiben kezdte, kizárólag a szoknya tetszett neki. Most meg elsős, és csak cicagatyában vagy jeggingsben érzi jól magát. Nekem mindegy, az se kerül többe, mint egy mackógatya. :)
A húga viszont most 4 és fél, és simán elmegy mackóban és fiús pólóban az oviba. Legalább lesz kitől örökölnie az öcsinek is... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!