Ez teljesen normális reakció, sőt jó is. Frusztrálja, hogy nem tudja megértetni magát. Viszont ez fogja ösztökélni később a verbális kommunikációra.
2016. máj. 7. 21:39
2/6 anonim válasza:
Igen, 95%-ban nálunk is hiszti van belőle, nekem is 1,5 éves a lányom.
Fiam 3 éves, ő nem csinált ilyet.
2016. máj. 7. 21:42
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugszom. Az alap dolgokat (hamham, inni...stb) mondja. De ezzel a folytonos hisztivel kicsit kiakaszt mostanság (de ez kölcsönös, mert ő meg rám haragszik, hogy mi a fenéért nem értem meg :)).
2016. máj. 7. 21:45
4/6 anonim válasza:
Ez jó dolog, ha minden kívánságát tudnád egyből, nem lenne motivációja hogy megtanuljon beszélni, öcsémnek is kitaláltuk mi kell, 4 éves koráig alig beszélt, én is alig tudtam otthon aztán bevágtak bölcsibe ahol ugye muszály, 3 hónap múlva mondatokat mondtam.
2016. máj. 7. 23:37
5/6 Bella169 válasza:
Mi ennek az elkerülése végett babajelelünk a kislányommal. 8,5 hónapos. Lassan lassan elkezd ő is visszamutatni jeleket.
Ezáltal könnyebben fog majd tudni kommunikálni és a megnemértettségből fakadó frusztrációt ko tudjuk kerülni.
Ja és az tévedés hogy a babajelelő kicsik később tanulnak meg beszélni. Sőt álltalában elöbb beszélnek nem jelelő társaiknál mivel a siker ösztönzi őket. Babajel sincs mindenre.
2016. máj. 8. 06:25
6/6 anonim válasza:
a lanyom alapvetoen nem egy hisztis termeszet (még...2 eves) o addig ismeteli amit szeretne mig meg nem ertem. de neha ha amugy sincs jo kedveben akkor inkabb mergesen mint hisztisen, de valoban olyan kis mufurc modon mondogatj
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!