Normalis hog 4,5 eves lanyom nem akar tobbe melegitot felvenni? Csak leggingset, szoknzat, harisnyat es topokat, lehetoleg csajosakat.
Figyelt kérdés
Hiaba vettem neki melegitoket disnezs, sofia hercegnos stb, nem szereti, csak a csajos ruhakat, cipokben is sportcipot nem, csal csilligos balerinacipot stb. Neha vettem o meretebe fius cuccot is pl verdas, peppa malac, hogy majd a kis fiu tesojanak is jo lesz, de ezeket se hajlando felvenni, mert neki ez fius..mit tegyek?amugy en atlagos anyuka vagyok, tolem nem lat ilyen szepseg-divat mizeriat. Talan sok barbies jatekokkal rontottam el?most a monster high a kedvence, amik meg nocusebb, mint a barbiek es o is ugy akar kinezni...2016. máj. 12. 17:24
21/22 anonim válasza:
Csini, szűkebb farmerre is nyugodtan ráhúzhatja a szoknyát, ha annyira ragaszkodik hozzá. De lehet kapni vastagabb, belül bolyhos cicanadrágot, vagy felvehet alulra egy harisnyanadrágot és rá egy cicanadrágot.
22/22 anonim válasza:
Vegyétek tudomásul, hogy a csajos leggins a divat.
Hálistennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!