A ti fiatok hány éves korig volt hajlandó felvenni a harisnyát?
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 09:01
1/13 anonim válasza:
A nagy fiam nagycsoportban még felette. A középső, már másfélévesen utálta. Csak pamut aláöltözetet tudok ráadni. Most 5 éves.A kicsi nem tiltakozik. Ő 2 éves.
3/13 anonim válasza:
Másfél éves, egyelőre még nincs baja vele :D
4/13 anonim válasza:
Bele is haltam volna, ha harisnyát adnak rám! Én hidegben is mindig rövidnadrágban rohangáltam, szerencsére a szüleim inkább örültek neki.
16 F
5/13 anonim válasza:
Mi van?!
Rajtam se volt még soha életemben harisnya.
6/13 anonim válasza:
Kb. amíg iskolába nem mentem, addig nem nagyon válogattam mit adnak rám. Azután ha nagyon hideg volt és huzamosabb ideig kint kellett tartózkodjak vagy sízni mentem csak akkor vettem fel.
7/13 anonim válasza:
Kb. 15 éves korom óta -20 fokban sem vagyok hajlandó harisnyát venni. ( itt a vastag pamuta harisnyára gondolok).Előtte se nagyon hordtam szerencsére. Testszínű vagy fekete nejlon harisnyát hordok, de csak szoknyával és leginkább csak ünneplőhöz.
8/13 anonim válasza:
Bízzunk benne, hogy a 7-es válaszoló csak nem olvasta el figyelmesen a kérdést, és nem fiúként hord szoknyához nejlonharisnyát...
9/13 anonim válasza:
8-9 éves koráig felvette.Utána "ciki volt" Idén télen 15 évesen újra húzott harisnyát nadrág alá... meglepődtem.
10/13 anonim válasza:
Azon én is meglepődtem volna. Főleg azért, mert idén szinte nem is volt tél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!