Ilyen cipőhöz lehet felvenni harisnyát?
Figyelt kérdés
Olyan cipőre gondolok ami oldalt ilyen nyitott de a sarkánál és a lábujjaknál zárt.
2015. aug. 3. 21:05
1/9 anonim válasza:
fiu vagyok, nem igazan ertek hozza, de igy hogy magam ele kepzelem, szerintem kicsit furcsallanam.
4/9 anonim válasza:
igen lehet testszínű harisnyát vegyél fel 0-20 den köztit ha lehet
5/9 anonim válasza:
Ehhez lehet felvenni harisnyát. A nyitott sarkúhoz abszolut gáz, a nyitott orrúnál is fura, szerintem.
6/9 anonim válasza:
Hű, nagyon teteszik ez a cipő! :) Természetesen lehet hozzá harisnyát felvenni, sőt pont harisnyával lesz igazán elegáns. A nyitott orrú cipő más történet, ahhoz tényleg tilos (és nagyon hülyén is néz ki) a harisnya.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. aug. 4. 09:54
8/9 anonim válasza:
Szerintem is még elegánsabbá teszi a cipôt! :)
9/9 anonim válasza:
Jó hogy lehet. Hasonló cipőm nekem is van, és csak is harisnyával hordom. Csak tényleg vékonyat válassz, szebb is meg praktikusabb nyáron. 8-10den körülit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!