Nem tudom elfogadni az egyik gyermekemet? Mit tegyek, hogy változhassak?
Veled van baj, kezeltesd!
Nagylányom tiszta anyósom, akit kicsit se bírok, de ez semmiben nem jelenik meg a lányom és a közöttem lévő kapcsolatban. Egy fikarcnyival se szeretem kevésbé, még az ötlet is abszurd.
Magadat kell kezeltetni, mert veled van baj.
Ha nem tudod felfogni azt, amire a férjed képes - mármint hogy a gyerek HASONLÍT az apósra, és NEM az após, akkor igen nagy a probléma veled!
Mindenképpen menj el pszichológushoz, egy kis beszélgetés helyre tehet téged is, és a kapcsolatodat a nagyfiaddal.
Szegény gyerek nem tehet róla,hogy a nagyapjára hasonlít, hiszen mégis csak családtag, benne volt a pakliban,hogy így lesz. Állítólag ugranak a generációk, én például édesanyám anyukájára -nagymamámra- hasonlítok,de mintha ikrek lennénk, régi képeket nézegetve kísérteties a hasonlóság.
A fiacskád pedig egy külön személyiség, ne láss bele rosszat,többet,kevesebbet,mint amilyen valójában. A neveléseteken sok múlik, a külső pedig nem minden. Apósodat fogadd el olyannak,amilyen, a hülyeségeikkel együtt, ne vedd magadra. (Én is tudnék mesélni,anyósommal tavaly december eleje óta nem beszélünk/találkozunk)
Én megértelek. Bár nem voltam ilyen szituban. Viszont jártam pszichológushoz és szerintem ezt remekül meg lehetne oldani!
Ééés kb életbevágó is megoldani, mert a gyerek életét teheted tönkre.
Szurkolok, h sikerüljön megoldani.
Az aposutalatodat a gyerekre vetited ki,
Ahelyett hogy az apost vagnad kepen, a gyereken toltod es vezeted le az erzeseid.mert ugye ö vedtelen es gyengebbeket mindig konnyebb bantani..
A megoldas hogy a serelmeidert az apost vadold, allj ki onmagadert, oldd meg a lelki nyavajad mert egy artatlan nem erre szuletett hogy ezt kapja attol aki viszont neki a vilagot jelenti es szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!