Sapkát utáló gyermekes anyukák! Hogy véditek a gyerek fejét nyáron a tűző napon?
Ráadásul mi fekete hajúak is vagyunk, és egy 5 perc után is tűforró a gyerek feje.
A haj vizezésről ki mit gondol? Valaki egyszer azt mondta, hogy gyulladást kap tőle. Mi az igazság ebből
Szia! Nem írtad mennyi idős a baba, de ha van olyan figura amit szeret olyan mintás sapival próbálkozz nekem bevált.
A vizezés szerintem nem olyan jó ötlet egy kis szellőtől is képesek megfázni a picurik!
A vizes fejbőr még jobban leég,mint a száraz...nekem legalábbis egyszer iszonyúan leégett így...
Az én lurkóm sem szereti,de nincs választása...mondjuk még olyan pici 4 hónapos..hogy nem is nagyon tud ellene mit tenni...de amióta nyári sapija van..az egy kicsit lazább,nem szorítja annyira a fejét..azt elviseli szépen..
én drasztikus módon duplacsomóval odakötözöm. mindegyik sapira varrtam kötőket. És akkor adom rá mikor már lent vagyunk, sokszr úgy el van foglalva a többi gyerkőccel, hogy nem ér rá hisztizni miatta.
De nálunk is nagy szenvedés megy a kalap miatt :(((((((((
a gyerek= majom,de jó értelemben,vagyis amit lát azt szereti utánozni:)
ergo,vegyél te is nyári kalapot magadnak:)Én ezt teszem,azóta szereti ő is:)Ráadásul nagyon trendi:)
Tegnap a nagy melegben pl mindketten szalmakalapban feszítettünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!