Két vagy több gyermekes anyukák! Ti is úgy érzitek, jó egy kis nyugi, amig a nagyobb gyerek oviba v. suliba van és a picivel otthon jobban elvagytok?
Figyelt kérdés
Nekem két gyerkőcőm van,a fiam oviba jár,kislányommal még itthon vagyok.Amikor a fiam is itthon van pl.hétvégén megőrjitenek sokszor mert veszekednek,nem fogadnak szót..apaersze van hogy okosan eljátszanak,de az ritkább.Most hétvégén is egyedül voltam velük itthon,párom mindkét nap dolgozott és lefáradtam agyilag,pedig amig a nagy nem volt ovis,addig is mindig én voltam velük.Most meg van hogy alig várom,hétfő legyen és menjen oviba a nagy....Imádom,csak néha sok amit művel a kishúgával...2011. márc. 7. 11:28
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nekem 3 kisfiam van, 8 éves a nagy, 5 a középső, és 28 hónapos a kicsi. A hétvége szombat reggel még nyugis, mert tudják, hogy a nagy ebédig tanul, nyugiban kell lenniük. De aztán, amikor elkészül, elszabadul a "pokol". Futkároznak, kiabálnak, veszekednek. Nem rosszak, mert azt nem mondanám, de nagyon elevenek. A középső fiam folyton kötekszik a naggyal, a kicsi meg utánozza. A nagy kiakad, és jön, hogy őt utálják a kicsik. Aztán a nagy játszik a kicsivel, a középső jön, hogy persze, őt minden játékból kihagyják. Alig várom sokszor, hogy este legyen és aludjanak, hogy csend legyen egy picit.
Szerintem sokan vagyunk ezzel így, akárhogy is imádjuk a gyerekeinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!