Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel kezelhető egy 2,5 éves...

Mivel kezelhető egy 2,5 éves kisgyerek savtúltengése?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 17:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Homeopátia:tesóm kisfia ételallergiás és a gyer.orvosuk homeopata orvos is egyben.A gasztrós laboreredményei alapján fog beállítani a fiának homeós bogyókat.Mondtam tesómnak kérdezzen rá a mi bajunkra is,hátha tudna segíteni ezen is.A székrekedés nálunk is ismerős téma,ha jön vmi ünnepnap van.Bár most vmivel jobb,mert egyre kevesebb a tej és helyette vizet-teát iszik.
2010. jún. 1. 17:59
 12/21 anonim ***** válasza:
A természetgyógyász azt mondta az állapotfelmérés után, hogy valami bakteriális fertőzés miatt kezdődött a kálváriánk.És még azt is hogy a hasnyálmirigye nem működik rendesen,és a mája túl van terhelve.A bogyó neve amit adott Ferrum phosporikum.Ezzel meg a kezelésekkel,talpmasszázs és valami biorezonanciás kezeléssel azt mondta rendbe tudja hozni a kislányt.Hétfőn megyünk megint akkor konkrétabban rá fogok kérdezni dolgokra,estleg ha érdekel majd megírom.
2010. jún. 1. 20:29
 13/21 A kérdező kommentje:
Persze hogy érdekel.Tesómnak 20E ft-ért ajánlottak állapotfelmérést,erre mondta a dokija,hogy ez sokaknál mutat ki allergiát,mert nem pontos.Így az eddigi eredményeik alapján állít össze nekik homeos terápiát.Most a neten találtam,hogy kortól függetlenül a zöldárpa leve-kivonatos készítményei jók emésztési panaszokra és lúgosításra.Talán kipróbáljuk ezt.
2010. jún. 2. 19:51
 14/21 A kérdező kommentje:
2010. jún. 2. 19:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia!Megnéztem a linket,jónak tűnik nagyon.Van nálunk egy naturabolt és nagyon jó ismerősöm az eladó,feltétlen rákérdezek.

Nekünk az állapotfelmérés 10.000.-be került.Már 2x kezelte is a kislányt de azért egy fillért nem fogadott el.Hétfőn este akkor majd írok!

2010. jún. 2. 21:27
 16/21 A kérdező kommentje:
Ma a védőnőnél megrendeltem a kapszulát,remélem beválik majd.Szegény postást meg minden nap űzöm,jött-e levél.Talán holnap ideér végre a recept!!!
2010. jún. 3. 15:32
 17/21 A kérdező kommentje:
Megjött a recept:Losec kapszulát írt fel a doki és 3 hónap múlva lesz kontroll.
2010. jún. 4. 16:09
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!Nem ismertem a gyógyszert de rákerestem .Omeprazon a hatóanyaga,a lányom is azt eszi.Neki bevált.Azt nem mondom, hogy néha ennek ellenére nem jönnek elő a tünetek de alapban ha az adag megfelelő akkor viszonylag jól eszik tőle.

Ígértem hogy írok a természetgyógyászról is.Hát voltunk de úgy döntöttem utoljára.Bármit kérdeztem ,semmi konkrétat nem mondott rá.Szerinte a reflux is gyógyítható azzal a módszerrel amivel ő dolgozik,biorezonancia,meg masszázs,csak nagyon hosszú idő.De közben a kislány megint rosszabbul lett,és megint emelni kellett a gyógyszeradagját.Néha már annyira kivagyok.Hiába nő ,nem hogy jobb lenne, hanem egyre rosszabb.Mármint a súlyával arányosan egyre nagyobb adagban kell adni a gyógyszert.Holnap viszem vérvételre,gondolom majd Neked is vinned kell 3-6 havonta,mert sok mindennek/Pl.vas,kalcium/a felszívódását gátolja a savlekötő.Ezt rendszeresen ellenőrizni kellene.Nálunk egy vérvételért könyörögni kell.Ha én nem kérem akkor sem a háziorvosnak sem a gasztrósunknak nem jut eszébe.

Remélem használ majd a gyógyszer!Kitartás Neked!A Kicsinek meg mihamarabbi jobbulást!

2010. jún. 8. 07:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez a 2 gyógyszeres nap és eddig nincs hányás,ha tárolja a kaját egy kis ideig nem hány tőle,mint ezelőtt.Ilyen helyzetben most csak 1-2 öklendezés volt és kész lenyelte.Remélem használ neki.Már sokszor volt vérvételen,kb 5* és a vérképe mindig a korának megfelelő.Kíváncsi leszek,hogy a ph mérést meg fogják-e csinálni a 3 hónapos kontroll után.
2010. jún. 8. 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Szia!Most jöttünk meg a vérvételről.Borzasztóan megkínozták,2x is szúrták és mégsem sikerült levenni tőle annyi vért amennyi kellett volna,állandóan bealvadt.Szerintem ha beválik a gyógyszer nem kellene kínozni a Ph méréssel.Biztos nem fáj csak kellemetlen.Csak én még mindig azt nem tudom hogy honnan fogják tudni ha már nem kell a gyógyszer.A kislányom már 17 hónapja szedi de még mindig nem mond semmit a dokink.Na mindegy,az a lényeg hogy jobban van a kicsid.Ez napról napra jobb lesz,csak arra figyelj ha nő a súlya akkor emelni kell a gyógyszeradagot is mert visszaesik.Nálunk 1-2kg hízás után álltalában emelni kell.Szia!
2010. jún. 9. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!