2 évesnek, (aki még bekapkod mindent), mit tegyek az adventi kalendáriumba, ha nem szeretnék édességet?
Nekünk pl olyan van ami vagy 2m hosszú és 24 zsàkocska van rajta, abba belefér sok minden. A legonak pedig van konkrétan adventi naptàrja ;) [link]
De hogy hogy kell rávenni a 2évest, hogy napi egyet nyisson csak ki, azt elképzelni sem tudom ;)
Baba keksz,gyümöpcspüré,labda,kis plüss
Én ezeket rakom a 2 évesem adventi naptárába! :)
Szerintem gyerektől függ.
Nálunk tavaly (akkor kicsivel volt több 2 évesnél) egy 30 db-os puzzle volt szétosztva. A kép így naponta bővült. Nagyon élvezte, hogy rakhatta. Emellett volt 1-1 kis hajcsat is.
Az első pár nap még sokat kellett magyarázni, hogy esténként egyet veszünk ki, de elfogadta. Mivel nincs még időérzéke, így rákérdezett többször, hogy lehet-e nézni, de ahhoz kapcsoltuk, hogy amikor az apja hazajön, akkor nézheti meg az aznapit.
Idén egy 100 darabos puzzle lesz benne. Szerintem ez épp elég neki.
Mi az, hogy akkor adventi zsákok, nem naptár. Nem tudtam, hogy most nevessek ezen, vagy legyek baromi dühös, de egyszerre jött mindkettő.. Én minden évben másmilyet csinálok, hol zsákokból, hol wcpapír gurigákból, hol dobozokból, akkor mindig adventi gurigák, vagy adventi dobozok legyen a neve?! Ez egy naptár. Adventi naptár.
Mindenkitől bocsánat az OFF-ért, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.
Mogyorót, mandulát ne adj ketevesnek, mert megfulladhat tőle!
Gumicukor vitamin, matrica. Ezek nálunk bejottek.
Apropó, az megvan, hogy a gumicukor lenyegeben cukrozott disznocsontfőzet? Kedvencünk a Haribo, mert az ize csudajó. Hehehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!