2 évesnek, (aki még bekapkod mindent), mit tegyek az adventi kalendáriumba, ha nem szeretnék édességet?
?
Két évesnek adventi kalendárium? Már érti, hogy minden nap egyet vehet ki karácsonyig?
Nem akarok kötekedni, félreértés ne essék. Csak kíváncsi vagyok, én nem ezt tapasztaltam, igazából 5-6 évesnél korábban ritkán értik még a nap és idő fogalmát.
Az adventnek meg pont az édesség adja meg az értelmét. Esetleg aszalt gyümölcs? Dió, mogyoró, bármilyen magféle? Már ha adsz neki.
Én csináltam a tavaly 3,5 éves fiamnak.
AZt már megértette, hogy napi 1 ablak nyitás. De vegyesen volt benne autós matrica (az OMV autós albumhoz), meg néhányban édesség. És tök csalódott volt, amikor nem édesség volt benne. Eldobta a matricákat. (persze utána kellett, meg beragasztotta, de akkor ott, a kis ablak nyitásakor valami nasira vágyott.
Pedig egyáltalán nem édesszájú.
Idén olyan adventi naptárja lesz, amiben minden nap 1 db gumicukor lesz. Mindig megnézi a Tescoban a darabra kapható Haribokat, és ott ámul. Na, most lesz mindenféle, de napi 1 db. De már 4,5 éves.
A Lego Duplot, kisautót, mandarint, könyvet stb. hogy tudjátok beletuszkolni az adventi naptárba???
Lehet, hogy szegényes a képzelőerőm?
Kedves 9-es!
Nálunk az adventi naptár kis zsákokból áll, így abba belefér :) de ismerek olyan családot, ahol kisebb papír zacskók vannak. A Duplo pedig darabonként kerül bele (1 nap 1 darab).
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!