A Deichmannban milyen minőségűek a kisgyerekeknek való csizmák?
Én csak olyan cipőt veszek már a Deichmannban, amit max havi 1-2x veszek fel. ÉS akkor bírja évekig.
De gyereknek nem érdemes. Fiam kb 3 hét alatt leamortizálta a 10ezres Elephanten szandált kiskorában. A nyári Bobbi shoes-t meg 3 hét után vittem vissza talpleválás miatt (megragasztották).
Azóta inkább elmegyünk a Dechatlonba, ott jó áron tudunk venni tényleg minőségi darabokat. A tavalyi hóaposója és bundás cipője pl új állapotú (sajnos kinőtte), és nem került 10ezerbe...
Szerintem annyiért, mint az Elefanten cipők, vannak más helyen jobb márkák. Én a dd stepet (illetve a szuplinált változatát, a Ponte 20-at), a Szamost és a Lineát jobban szeretem.
Nézegettem már Deichmannban néha, de sosem ott vettem végül, tehát tartósságról nem tudok semmit, csak ránézésre nem mindegyik tűnik megfelelőnek.
Volt már elephantenünk, szandál is és csizma is. Egyikkel sem volt gond. A többi márka ott nem jó. Amit mi még használunk, richter, geox, superfit.
A falcon olcsóbb, nekem külsőleg nem tetszik, de úgy tudom minőségre és kialakításra is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!