Milyen szappant lehet használni kisgyerekeknek? A nyomós folyékonyat még nem tudja használni, de a szilárdat igen.
Mi is dettolt használunk érintés nélküli adagolóból ,teljesen bevált,a legkisebb is tudja használni,hiszen csak alá tartja a kezét,szerintem megéri kipróbálni:)
Én a gyerekeknél nem próbáltam szilárd szappant,mindig folyékonyat használtunk,amíg nem tudták egyedül megnyomni,addig én nyomtam a kezükbe:)Magunknak régebben használtam szilárd szappant,de nekem sz összes szárítottam:/
A Dettolnak a szilárd szappanját ki fogjuk próbálni, jókat írnak róla, és a lányom imád szappant görgetni:) Az adagolósat nem venném, túl sokat nyom egyszerre, plusz akkor is ha csak elmegy előtte az ember keze.
És erről mi a véleményetek, használt már valaki ilyesmit?
Mi is a szilardat használjuk. A folyékony dettol kettőnk kezére is eleg, valamint marha draga is napi 10 kezmosashoz.
A szilárd szappan pedig szuperül fejleszti a taktilis erzekeket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!