Mi a velemenyetek es miert a kisgyerekeknek,1-7 eveseknek keszult zakokrol? Elegans, izleses vagy undorito es izlestelen?
Figyelt kérdés
2014. dec. 24. 00:42
1/8 A kérdező kommentje:
Bocs, OLTONY, a nadrag, zako, ing, nyakkendo, esetleg csokornyakkendo
2014. dec. 24. 00:45
3/8 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik. Oviban az evzaron volt oltonyben egy kisfiu, inkabb rohejes volt mert nem illett hozza. De nem zavar ha valaki azt ad a gyerekere es megjegyzest se tennek, egyszeruen csak nem tetszik.
4/8 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Sokkal cukibb a farmer egy kockás inggel és mellénnyel.
5/8 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, nyilván alkalomra adják a kisgyerekekre.
6/8 anonim válasza:
[link] Keresztfiam ilyet kapott, szerintem űbercuki. :) Láttam már esküvőn 9 éves fiún méregzöld bocskait, az is nagyon szupi volt. Ha nem retro - zöld, bordó, tudod - hanem mai divatnak megfelelő színű, anyagú, szabású, akkor én meg szoktam csodálni, mennyire elegáns.
7/8 anonim válasza:
Ha normális darab, miért ne? Alkalomra a gyereket is illik felöltöztetni, és én sem szeretném, ha a fiam azt szokná meg, hogy mindenhova kockás ingben lehet menni.
8/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ha valaki azt ad a gyerekére, hát azt ad. Nálunk az ünneplője a fiamnak sötét (fekete) nadrág, és egy világosabb ing.
Ugyanúgy nem tetszik a lányoknál sem a buggyos ujjú, nagy galléros fehér ing + fekete bársonyruha kombináció, de mindenki abba öltözteti a gyerekét, ami neki tetszik, ill. amit a pénztárcája megenged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!