Hogyan tudnak a kupakokkal segíteni a kisgyerekeknek?
Több helyen látom, hogy műanyag kupakot gyűjtenek beteg gyerekeknek. Én is gyűjtöm, és mindig beadom valahová a kupakokat. De mai napig nem tudom, és nagyon érdekel, hogy hogyan tudnak ezzel segíteni a gyerekeken? Valami olyasmit sejtek, hogy az összegyűlt kupakokat majd a szülők elviszik valakinek, aki megveszi tőlük, és így pénzhez jutnak a szülők. De ki és hol veszi át ezeket, illetve ő mit kezd a kupakokkal?
Elnézést ha buta kérdés, de köszönöm a normális válaszokat előre is.
Na jó, de a lényegre továbbra sincs válasz...
Konkrétan HOL, KINEK adják le az összegyűlt kupakokat? KI veszi meg? HOVÁ kell vinni ezeket, ahol pénzé teszik ezeket a Q-pack csomagokat?
(És egyáltalán nem buta a kérdés kérdező, nálunk a munkahelyen is volt ilyen gyűjtés, és én sem értem ezt, sz'al...)
Nem sok, de több a semminél. Anno régen a Heti Hetesben is egyforintos érmékkel gyűjtöttek össze valami jótékony célra többmillát, sok kicsi tehát sokra megy. :)
Igaz, az a húsz forint lehetne ötven vagy száz-kétszáz is,...de ne legyünk telhetetlenek, a lényeg, hogy a semminél azért több ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!