Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van aki folyton aggódik,...

Van aki folyton aggódik, rémeket lát?

Figyelt kérdés
Van egy lassan 6 éves egészséges lányom.(leszámítv, hogy gluténérzékeny). Én folyamatosan aggódom érte ha velem van ha nincs. Ha bármikor panaszkodik, hogy fáj a lába vagy feje, hasa barmilye, én mindig a legrosszabbra gondolok. Nem éreztetem vele, hogy aggódom érte, csak magamban őrülök meg. Minden egyes nap ez megy. Gondoltam már rá, hogy egy pszichiáter láthatna, de nem tudom... Ugye más anyuka is ilyen nem csak én vagyok különleges eset?
2017. okt. 31. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mire egy gluténérzékenységet kimutatnak, addig jópár kört le kell futni az orvosoknál. Ilyenkor a szülő is beleássa magát a szakirodalomba. Mi mitől lehet, milyen orvoshoz lehetne még elvinni?

Szerintem innen maradt nálad vissza valami. Ha gondolod nyugodtan kérj segítséget.

2017. okt. 31. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a fajta aggódás minden szülőben megvan egészséges mértékben, ahogy anya, apa lett.

Igyekszik az ember elkerülni veszélyes helyzetek, illetve felkészülni amire tud, de hát vannak olyan esetek amikre nem lehet. De nem lehet burokban nevelni őket, az senkinek sem jó.

2017. okt. 31. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, én folyton aggódom, de tudom, hogy abnormálisan, már régóta akarok pszichiáterhez menni, csak néha vannak jobb napjaim és olyankor azt hiszem minden oké. Egyébként nálam ez a szorongás szülés előtt kezdődött, szóval szerintem nálam ez valami terhességi depresszió, szorongás lehet, fél év telt el, de azóta is tart.
2017. okt. 31. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is. Nekem még idő és pár pozitív eset kell, hogy leépüljön az orvosok felé a bizalmatlanságom. Túl sokminden történt tőlük túl rövid idő alatt. Így meg, hogy nem bízok az orvosokban, a "minden oké" dolog sokadjára hallva nem nyugtat meg... így aggódok.
2017. okt. 31. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
En ennyire nem vagyok parazos, de az en ertekiteletemmel is vannak gondok. Nem vagyok laza, de amiota anya vagyok, meg kevesbe. Nekem sem jo igy, de ez van. Egy 4,5 eves gyerkoccel.
2017. okt. 31. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Én valahogy nem vagyok ilyen aggódos, vészhelyzetben higgadtan lereagálom a dolgot és teszem, amit kell. Mondjuk szerencsére még semmi komoly nem történt a 20 hónaposommal, párszor beverte a fejét, becsípte az ujját, elesett. Persze mindez az én nézöpontom szerint. Ha a férjemet kérdeznënk, akkor a gyerek többször szenvedett agyalapi törést, majdnem leszakította az ujjait, plasztikai mütétre fog szorulni az arcsérülése miatt. (Elesett kismotorral és lehorzsolta kb 2cm-en egy kis csíkban az arcát). Szóval ö totál az ellentétem. :D ezzel az "arcsérüléssel" még a kórházba is el kellett mennünk (szerencsére az utcánk végébe van), ahol én próbáltam visszafojtani a nevetést, amikor az ápoló a férjemnek magyarázta, hogy apuka ez egy tökéletesen gyógyuló pici karcolás, nem fertözödött el a gyerek fél arca. :D Ezt magyaráztam neki elötte órákig, de nekem nem hitte el persze.
2017. okt. 31. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok aggódós, legalábbis nem ilyen mértékben. Pedig a nagyobbikkal már sok mindent megéltünk, pl befulladás. De ha látom, hogy beteg, nem kúrálom itthon, elviszem orvoshoz.
2017. okt. 31. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!