Más is járt ugy, hogy a végre várt hétvége káosz a gyerekkel? Megoldás? Inkabb bemennék dolgozni
Mostanában mindentől elveszi a kedvem a hétvége.
A gyerekkel nem lehet közlekedni, ma pl ágas bogas hatalmas faággal játszott uttisztitot, boltban rohan tizfelé, vagy hisztizik, nem akad le pont huzatos részen egy szoborrol, itthon főzes, mosás,bilitakaritas, orrszivasbol, etetésbol, idegőrlő altatásbol áll a nap, stb
Ott tartok, hogy utalom ha vége a munkanapnak, es mehetek a gyerekert aki minden bokornal leakad, itthon megint a pattogás csak a haztartassal es vele
Ha meg a hétnek van vége, akkor 48 ora szenvedes hétfőig
Hol van a boldogság, meg ilyenek?
Egyedül nevelem.
Olyan segitseg van csak aki idegesit mert a gyermekkel rosszul bánik/viselkedik.
Egyedül vagy, elfáradtál. Nálam is van ilyen. Ilyenkor kell sürgősen lepasszolni a gyerkőcöt 1-2 éjszakára, kipihenni magad, és mire hazajön, már hiányzik is a kis átokbogyó. :)
Enyémek 3-an vannak. Már túl vagyunk egy menjünk boltba a kutyával együtt! körön... itthon meg veszekszenek. De még kitartok, még nem várom a hétfőt! :D
Nekem már nagyobbak a gyerekek, 13 és 8. De nagyon is ismerős a helyzet amit leírtál. Tényleg próbálj meg valakit szerezni aki segít. Egyébként ne félj másra bíznod a gyerekeket, bár nem tudom hány éves, de én mindig úgy voltam ezzel hogy ismerjen meg másokat is hogy ott hogyan van. Nem kell hogy neked tessen a gyerek másként látja. Nálunk kölcsönadjuk szomszédnak őket ottalvásra, máskor meg ők alszanak itt. Nyáron alig láttam őket,mert adják veszik a rokonok. Speziel most sincsenek itthon, őszi szünet, kettőt egyik mamánál, aztán másik, aztán jön az unokatesó itt aludt nálunk.
Jah, és nagyon önállóak, 7 éves kora óta lemegy boltba egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!