Azt mondják itt, hogy az első babával nincs idő semmire, majd ugyanezek az anyák azt mondják, hogy a 2. babával viszont már megtudnak oldani mindent. Mit nem tudnak az 1-nél és mit a 2-nál megoldani?
mondjuk mindent :-)
a gyereknevelést is tanulni kell
a 2. ra már tudják az alapokat
és nem aggodnak annyit
Az ember rutinosabb, talpraesettebb.
Az első gyereknél sok mindennek csak próbálkoztam, megoldásokat keresgéltem, sokat aggódtam, nem bíztam annyira magamban.
A másodiknál csuklóból tudtam, hogy pl. mik a hasfájás jelei, milyen szerek jók rá, rutinosabban öltöztettem, fürdettem.
A napirend kialakítása is könnyebb volt, mert tudatosabban figyeltem a baba jelzéseit és igyekeztem összeilleszteni a két gyerek mindennapi ritmusát.
De érdekes hogy ilyen is van, amit az utolsó írt!
Nekem sokkal könnyebb volt minden a másodikkal, ami gond volt, az is a nagyobbal volt. :)
Olyan ez, mint bármi más az életben, egy munka vagy tanulás, elején nehéz, aztán belerázódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!