Nálunk Keszthelyen hétvégi ovi van szombaton amikor kézműveskednek, sport van.
De vasárnap nincs ovi
Nincs gyermekem, ha lenne könnyebb helyzetben lennék. Vicces, hogy rögtön kioktatsz a semmiért :D
Oh akkor ezek szerint létezik ilyen :) Az lenne a legjobb, ha óvodában tudnék dolgozni addig és megoldódna a gyakorlat probléma, de végzettség nélkül... esélytelen. Valaki esetleg szegedi hétvégi óvoda?
Nem akarok vitatkozni, igazából úgy osztod az idődet ahogy tudod, meg ahogy akarod. De, nem nagyon tudom elképzelni, hogy az óvónők nagy lelkesedéssel mennének dolgozni szombaton meg vasárnap. Hidd el pont elég nekik az öt napos munkahét. Igazából az indíttatást sem tudnám megérteni annak a szemszögéből sem, aki beadná a gyerekét még hétvégén is óvodába.
És igen, tényleg először azt gondoltam, hogy te akarod beadni a gyerekedet még hétvégén is, bocs. a figyelmetlenségemért, de mondom (ill. írtam) a múltkor valaki olyan óvodát keresett, ami nyitva van éjszaka is. Továbbá hallom amikor panaszkodnak a szülők, ha jön valamilyen szünet, hogy mit fog kezdeni a gyerekével. ezek azért eléggé elgondolkoztatóak.
A hétvégi óvoda meg amit írt is valaki, gondolom csak olyan hogy valamilyen közösségteremtő célzattal esetleg szerveznek valamilyen programot a gyerekeknek. Abba te nem tudnál bekapcsolódni szakmai gyakorlat címén. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!