Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért szül valaki 6-7 gyereket...

Miért szül valaki 6-7 gyereket ha szegénység van?

Figyelt kérdés

2 ilyen család is van itt a környéken. Az egyik átlagosan él. A másik család elég nagy szegénységbe, 3 szoba 9 embernek stb. Mind a 2 család vallásos... gondolom ez is közrejátszik. De miért? Mi értelme? A gyerekek 1 fagyit nem kaphatnak soha mert akkor mind a 7-nek kell és az sok pénz.

Az oviba/suliba olyan ruhákba járnak amit otthonra nem adnék rá. Minden adománynál sorbanállnak. Folyton panaszkodik, hogy most cipőt kell venni, most nasrágot most ezt vagy azt, de ezek teljesen természetes dolgok szerintem.

Ismertek ilyeneket? A vallás tiltja a védekezést?

2017. okt. 24. 10:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Ja és én is sokáig egy szobában voltam a tesómmal.
2017. okt. 24. 17:49
 12/12 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, persze a pénz nem boldogít, de jó ha van! Milyen jó is amikor anyuékkal egy szobában alszik a 4-5 év fölötti gyerek....romantikus...
2017. okt. 24. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!