Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerinted rendben van, ha a...

Szerinted rendben van, ha a nevelőnő befogja a gyerek száját?

Figyelt kérdés

Elkezdte velem játszani otthon random pillanatokban ezt.

"Css, csendben, halkan, a gyerekek alszanak" és befogja a számat erősen, határozottan, de nem durván.

Korábban sosem csinált ilyet, alig beszél, ezért tutti, hogy sokszor hallotta már ezt a mondatot, hogy megmaradt. Mesében ilyet biztosan nem lát, én sem fogtam be soha a száját.

2017. okt. 22. 07:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
Inkább a szájára kellene ütni szerinted? Ha még nem beszél, akkor nem érti még, hogy "maradj csendben"
2017. okt. 22. 07:43
 2/18 anonim ***** válasza:
69%

Nem, nincs rendben. Én rákérdeznék a bölcsiben/oviban h honnan szedte ezt a gyerek.

#1-attól h nem beszél, miért ne értené? Láttál már gyereket?

A 2nem függ össze! Már az 1évesnek is ha mondtam h dobd ki a kukába, kidobta. Pedig nagyon nem beszélt még

2017. okt. 22. 08:36
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Nem, nincs rendben, de lehet, hogy egy,elszigetelt eset volt, akár játékosan előadva, ebből nem csinálnék hisztit.
2017. okt. 22. 08:43
 4/18 anonim ***** válasza:
56%
Ebben a konkrét esetben rendben van.
2017. okt. 22. 09:11
 5/18 anonim ***** válasza:
57%
Igen. Ebben az esetben jogos.
2017. okt. 22. 09:36
 6/18 anonim ***** válasza:
55%
Hű, befogta a száját... börtönbe vele. Hihetetlen manapság mit képzel magáról egy-két anyuka, az ő gyermekéhez ne nyúljon senki egy ujjal se, mert sérül a kis lelki világa. Nevelni meg minek, hadd zavarja csak a többieket, jogai vannak.
2017. okt. 22. 09:38
 7/18 anonim ***** válasza:
80%

És ebből szűrted le, hogy befogta valaki a száját?

Nem túl nagy a képzelőerőd?

Sose fogtam be a gyerek száját (közösségbe se jár még), de simán volt már, hogy befogta az enyémet minta, ha szóltam, hogy pszt csendesebben.

2017. okt. 22. 09:59
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Én is befogtam már a lányom száját, sőt kapott is tőlem mikor extra hülyeséget csinált, nincs ezzel semmi baj, azzal már inkább, ha a mostani nem-nevelési elveket követjük, hogy jaj szegény gyerekecske lelkecskéje meg ne sérüljön, még csúnyán se nézek rá akármilyen baromságot csinál...

Azt is simán el tudom képzelni, hogy a nevelőnő rátette a kezét a gyerek szájára, de mivel gyerekről van szó, aki nem tudja kontrollálni az erejét és felmérni a helyzetet, ő neked már úgy adta elő, hogy erősen szorította a kezét a te szádra.

Nem mindig a gyereknek van igaza!

2017. okt. 22. 11:54
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó vagyok.

A lányom pl. mostanában azt szereti csinálni, hogy ha megölel, akkor úgy teszi, hogy teljes erejéből szorít és közben kérdezi, hogy kapsz levegőt? Ha mondom, hogy igen, akkor röhög és még szorosabban megölel.

Na most ebből az következik, hogy én meg fojtogatom a lányom?? :DDD

2017. okt. 22. 11:57
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Jogos volt. Te mit szólnál, ha a te gyereked nem tudott volna aludni valaki mástól aki megállás nélkül szövegel? Gondolom a gondozónő párszor rászólt előtte csak a gyereked nem értette meg, mert otthon mindent szabad neki.
2017. okt. 22. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!