Vajon ez elég amennyit én biztositok a gyerekemnek?
Miutan volt férjem kirakott minket , egyedulalló anyakent kell helytálljak es lakást bérlünk öt éve .
A gyerekemnek van étele , jó minöségü, böséges , vele állitom össze a heti menüt , azaz kérdem mit fözzek , mit kiván.
Cuccai a legjobb minöseguek , egyutt vasaroljuk , ö választja, divatosan öltözik es sose ázik , fázik. ( Ecco csizma stb )
Van iPhoneja ipadje , laptopja.
Viszont nincs autóm és minden osztalytarsa autóval közledekedik mi busszal . Ha rossz az idö taxit hivok.
Neki faj h a rokon gyerekek mind házban laknak es mi csak egy felújitásra szoruló bérlakásban .
Azonkivul tanúja a sikertelen életemnek , magányomnak stb , nincsenek barataim es emiatt nagyon akar baratokat szervezni körenk mert szerintem nem jó neki h ilyen egyedul vagyunk , engem mindig kirekesztettek az emberek es szegenyt ez megviseli .
Mit lehet tenni , úgy érzem h a gyereknek amit nyújtok semmi es nem tudom boldogga tenni , mostanaban kevesebbet kacag . 9 eves
15 vagyok, nem élünk rosszul, de egy céges laptopunk és iPad-ünk van. Nem mondom, hogy nem akartam soha laptopot, de rájöttem, hogy abból a pénzből, amibe egy laptop kerül, rengeteg olyan dolog kijön, aminek több értelme van.
iPhone-om sincs, testvéreimnek sem, nekem Huawei, bátyámnak Samsung, öcsémnek pedig az én előző Sony-m van, és tökéletesen elvagyunk vele :D
Tudom, hogy ez most egyáltalán nem ide tartozott, de azért... Inkább programokat csinálj neki. Szabadulószoba, lézerharc (bár ehhez kellenének a barátok...), paintball, vagy csak egy egyszerű anya-lánya (fia?) nap.
Az ő barátai szüleivel nem tudnál barátkozni?
És a kevesebb mosolygás simán lehet a rengeteg nettől :/
Sok sikert
"Ha mindenki körulöttunk villában lakik es autojuk van akkor ez nem sok"
Ha te is igy allsz hozza kedves kerdezo, akkor nincs rajta mit csodalkozni, hogy a gyereked is igy fogja fel.
Ugy tunik hiaba mondjuk itt neked/nektek, hogy sokan milyen boldogok lennenek ha ennyi mindenuk meglenne, ugysem fogadjatok el.
Megoldas egyszeru, talan koltozzetek at egy proli kornyekre, ott akkor aztan "ur"-nak kepzelhetitek magatokat.
Marint ha ennyire letelemetek a hasonlitgatas, hat akkor hasonlitgassatok inkabb lefele, attol talan biztosan boldogabbak lesztek.
Mi a francnak egy kisgyereknek iphone meg ipad? Telefon elég egy alap nyomkodós, olcsó tabletre sincs szüksége nemhogy százezres változatra.
Ezzel csak azt éred el hogy elkényezteted és akkor is elvárja majd ezeket mikor már a beledet húzod magad után hogy előteremtsd. Meg ha 9 évesen kapott ilyeneket, 4 éves ballagására már lakást fog követelni?
Kissé elkényezteted úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!