Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon mehetünk bölcsibe?

Vajon mehetünk bölcsibe?

Figyelt kérdés
Pár hónapja beiratkoztam egy emelt szintű képzésre, sok letöltendő gyakorlattal, tandíj nem visszatéríthető. Apa nemrég itt hagyott minket, nem kíván segíteni. Mehetünk bölcsibe? Igaz nem nappalis vagyok, na de a gyakorlat... Végigvettem család-barátokat, nincs segítség.
2010. máj. 28. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. máj. 28. 21:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, olvastam, de nincs valami megoldás megkerülésre?
2010. máj. 28. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:

A gyakorlati helyedről nem adnak igazolást,hogy ott dolgozol? Mit fogsz tanulni? Nincs lehetőség arra,hogy felvegyenek a gyakorlati helyeden?

Esetleg volt munkahelyed, szülés előtt? Ha fennáll még a munkaviszony onnan is kérhetsz igazolást, elvégre az úgyis csak a beíratáshoz kell.

2010. máj. 28. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam, hogy adhat papírt a gyakorlati hely, de ennek utánajárok. Sajnos olyan munkaidőben voltam, hogy semmiképp nem tudnám egyedül a kicsivel csinálni, ezért is fontos, hogy az új szakma meglegyen.
2010. máj. 28. 23:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Kihagytam, szerződéses voltam, amikor szültem, több év után is, és megszüntették a munkaviszonyom. Viszont a jövőbeli szakmámhoz még nem konyítok annyit, hogy felvegyenek (radiográfus)
2010. máj. 28. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!