Mennyi idősen kérdeznek rá a gyerekek az útszéli stoppos nénikre és miket mondotok nekik?
Szerintem ez nem nagyon tűnik fel egy gyereknek. Úgy értem, gyerekkoromban én is láttam az út szélén ácsorgó nőket, de nem kérdeztem rá, nem is igazán érdekelt, csak azért maradt meg, mert anyám tett rá egy megjegyzést, hogy "na ezek a lányok is pont jó helyen állnak ahhoz, hogy elüssék őket", mert amúgy tényleg állandóan kiléptek az útra.
Aztán 10 éves korom körül meg már magamtól is tudtam, hogy azok a k.rvák :D
Amikor egy gyerek már tudja, hogy mi az a szex, akkor ha rákérdez, ugyan úgy el lehet mondani, hogy kik azok, és miért vannak ott. Hogy vannak olyan emberek, akik olyan szegények, hogy már semmi máson nem tudnak pénzt keresni, csak saját magukon, mert nem értenek semmihez, és általában nem jókedvükből csinálják, plusz nagyon nehéz és szomorú életük van, mert gyakran bántják is őket, ezért aztán jobb is, ha nagy ívben elkerüli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!