Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vasárnap átjön a kislányom...

Vasárnap átjön a kislányom egyik barátnője az óvodából délutánra játszani. Nekem kell szerveznem nekik elfoglaltságot?

Figyelt kérdés
Furán hangzik a kérdés, de igazából az érdekelne, hogy kell kitalálnom valamilyen játékot v magukat fogják lefoglalni. Kezdő szülő vagyok még nincs ilyennel tapasztalatom.
2017. okt. 5. 13:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

nálunk sikere szokott lenni a palacsintának, ha átjön valamelyik pajtás.

miért kellene utána a bútort takarítani? a gyerekek leülnek a konyhában és az asztalnál esznek. ez alap :o

2017. okt. 6. 08:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Ideális eset, ha leülnek. Csak egyáltalán nem biztos, hogy leülnek az asztal-tányér mellé azért, hogy pár falat palacsintát megegyenek. Az óvódás korosztály még inkább megfogja egyik kezében a palacsintát, a másikkal a kedvenc játékát, utána egy perc múlva már a szoba másik sarkában van, elbotlott, palacsinta repült... :))
2017. okt. 6. 08:43
 13/16 anonim ***** válasza:

nem mindegy, hogy 3 vagy 6éves óvodás korosztályról beszélünk. nekem az, hogy a gyerek átmegy jétszani valahova, inkább utóbbi.

és azért egy 5-6 éves gyerek igenis tudja, hogy enni ülve, asztalnál... de persze lehet, hogy bennem meg a gyerekemben (és a pajtásaiban) van a hiba :o

2017. okt. 6. 09:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
3 évsennis tudniuk kell már ha otthon sincs engedve a dolog. Fiam 4 éves szülinapjára leültettem az asztalhoz a pajtásokat is és ettek jó ízűt. Kézmosás után mentek vissza játszani. Nem kell mindent megengedni nekik. Pedig volt pizza és csok torta és nem takarítottam sehonnan sem az ételmaradékot csak az étkezőasztalt kellett rendbetennem.
2017. okt. 6. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok nálunk a táncolás volt ami nagy sláger volt a 4 éveseknek is míg a nagy 6-7 éveseknek. Izzósort feltettük a appaliba és azok voltak a fények.
2017. okt. 6. 12:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#12, Ez csak ott probléma, ahol a gyereknek megvan engedve, hogy kénye-kedve egyen a lakásban bárhol, ahol jólesik neki. Nem kell sehonnan se súrolni, ha leülnek az asztalhoz. Ennyi.
2017. okt. 6. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!