Vasárnap átjön a kislányom egyik barátnője az óvodából délutánra játszani. Nekem kell szerveznem nekik elfoglaltságot?
Szerintem nem ártana valamennyire elökészülni, mert sok esetben nem jut eszükbe hamar, hogy mit akarnak csinálni. Valami rajzolós vagy közös játékokat gondolj ki - amit te gyereked szeret - és ezeket javasold nekik, ök meg választanak, mire van éppen kedvük.
Ha rájuk hagyod, akkor adott esetben egész idö alatt azon törik a fejüket, hogy mit csináljanak és végül nem lesz belöle semmi, mert a kislanynak ha azell mennie.
Nálunk elég beengedni őket a gyerekszobába. Lefoglalják magukat a sok játékkal.
Amivel készülhetsz: üdítő és rágcsálnivaló.
Én mini szendvicseket csináltam legutoljára ami kb 2-3 harapás gyorsan ellehet pusztítani játék közben
Ropi kisdarabos és sós craker mellé körte szeletek :)
Inni szívószálas kisdobozos volt, és almalé.
Igaz itt elég sok időt volt a kisfiú majdnem 3 órát.
Lego bármikor jó elfoglaltság, szerepjátékok boltos konyhás, fiamnál autó szerelők voltak.
Rajzolás, gyurmázás, zsírkréta nagyon jók.
6-os vagyok!
Valami ilyesmire gondoltam, amikor próbáltalak lebeszélni a palacsintáról. Nem tudom, hogy kinek-kiknek nem tetszett a hozzászólásom, hogy ennyire le lettem pontozva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!