Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vasárnap átjön a kislányom...

Vasárnap átjön a kislányom egyik barátnője az óvodából délutánra játszani. Nekem kell szerveznem nekik elfoglaltságot?

Figyelt kérdés
Furán hangzik a kérdés, de igazából az érdekelne, hogy kell kitalálnom valamilyen játékot v magukat fogják lefoglalni. Kezdő szülő vagyok még nincs ilyennel tapasztalatom.
2017. okt. 5. 13:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem ártana valamennyire elökészülni, mert sok esetben nem jut eszükbe hamar, hogy mit akarnak csinálni. Valami rajzolós vagy közös játékokat gondolj ki - amit te gyereked szeret - és ezeket javasold nekik, ök meg választanak, mire van éppen kedvük.

Ha rájuk hagyod, akkor adott esetben egész idö alatt azon törik a fejüket, hogy mit csináljanak és végül nem lesz belöle semmi, mert a kislanynak ha azell mennie.

2017. okt. 5. 13:43
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem elterítesz a szőnyegre egy nagy plédet, kirámolod rá az összes meglevő játékokat. Ha van valami újdonság otthon közös kirakós, társas játék, hasonló, akkor közéjük ülsz, és játszotok együtt. Ha már belefáradtak, adsz nekik üres papírt, színes ceruzákat, hogy rajzoljanak. Közben a tv-ben rajzfilm, esetleg te magad is mesélhetsz... ha jó az idő, kimentek labdázni, hintázni, esetleg egyet sétálni...
2017. okt. 5. 13:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi az ötletet. Meg arra gondoltam, hogy sütnék palacsintát.
2017. okt. 5. 13:48
 4/16 anonim ***** válasza:
5%
Közös pancsolás?
2017. okt. 5. 14:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk elég beengedni őket a gyerekszobába. Lefoglalják magukat a sok játékkal.

Amivel készülhetsz: üdítő és rágcsálnivaló.

2017. okt. 5. 14:43
 6/16 anonim ***** válasza:
18%
Valamit valóban, de nem gondolom, hogy palacsinta kellene. Persze, ha a bútorszövetet és egyéb dolgokat utána súrolni akarod a lekvártól és egyéb tölteléktől, csak nyugodtan! :)
2017. okt. 5. 15:27
 7/16 A kérdező kommentje:
Ennyire szörnyű?:-)
2017. okt. 5. 15:35
 8/16 anonim ***** válasza:
81%

Én mini szendvicseket csináltam legutoljára ami kb 2-3 harapás gyorsan ellehet pusztítani játék közben

Ropi kisdarabos és sós craker mellé körte szeletek :)

Inni szívószálas kisdobozos volt, és almalé.

Igaz itt elég sok időt volt a kisfiú majdnem 3 órát.

Lego bármikor jó elfoglaltság, szerepjátékok boltos konyhás, fiamnál autó szerelők voltak.

Rajzolás, gyurmázás, zsírkréta nagyon jók.

2017. okt. 5. 16:23
 9/16 A kérdező kommentje:
Én is kb. 3 órát mondtam.Köszönöm az ötletet. Akkor maradunk a miniszendvicsnél és a ropinál. Meg veszek gyümölcslevet.
2017. okt. 5. 20:43
 10/16 anonim ***** válasza:

6-os vagyok!

Valami ilyesmire gondoltam, amikor próbáltalak lebeszélni a palacsintáról. Nem tudom, hogy kinek-kiknek nem tetszett a hozzászólásom, hogy ennyire le lettem pontozva!

2017. okt. 6. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!