Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig tart ez, hogy nem akar...

Meddig tart ez, hogy nem akar a sajat laban jinni, es hogyan erdemes kezelni?

Figyelt kérdés
11 honapos koratol megy egyedul, kb. 16 honapos koraig nagyon szeretett setalni, azota viszont rendszeresen azt szeretne, hogy felvegyem. Most 18 honapos. Volt ilyen valakinel? Mikor es hogyan mult el?
2017. szept. 4. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó méretben a cipője?

Pont itt olvastam valakitől, hogy így jött rá, hogy kinőtte a gyerek a cipőt, nyomta a lábát és ezért kéredzkedett fel.

2017. szept. 4. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

Úgy hogy beszéltem neki folyamatosan. Pl. anyànak fáj a lába vagy nagyon ügyesen tudsz sétálni...meg ígérgettem...pl. nézzük meg a kutyusokat, kacsát, autót, villamost, buszt, hangyákat. Vagy elmondtam hogy hová megyünk, mit csinálunk. Illetve ha tudtam h nem fáradt, nem éhes, szomjas, fáj valamije és nem volt fontos az úticél akkor képes voltam visszafordulni is. Na meg meggyőződtemróla hogy jó-e a cipő a lábára, nem szorult e bele valami..stb. Velem működik ez, apuci meg cipelheti :D

Persze néha felveszem fél percre, de utána teszem is le, hogy gyere csak egy picit a lábadon, mert nem bírlak ill. ügyes nagyfiú vagy.

2017. szept. 4. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy volt, ez elég gyakori.

És csak addig tart (nálunk), amíg a gyerek rájön, hogy nem tudja cipeltetni magát. Pár hét alatt feladja nagyjából, ha nem veszed fel.

2017. szept. 5. 04:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Addig, amíg cipeled. :)

Unokahúgom négy évesen is vitette magát anyjáékkal... érdekes, velem tudott jönni szépen, mert közöltem vele, hogy nem veszem fel, pont.

Ha pedig hisztizik, megyünk haza.

2017. szept. 6. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!