Meddig tart ez, hogy nem akar a sajat laban jinni, es hogyan erdemes kezelni?
Jó méretben a cipője?
Pont itt olvastam valakitől, hogy így jött rá, hogy kinőtte a gyerek a cipőt, nyomta a lábát és ezért kéredzkedett fel.
Úgy hogy beszéltem neki folyamatosan. Pl. anyànak fáj a lába vagy nagyon ügyesen tudsz sétálni...meg ígérgettem...pl. nézzük meg a kutyusokat, kacsát, autót, villamost, buszt, hangyákat. Vagy elmondtam hogy hová megyünk, mit csinálunk. Illetve ha tudtam h nem fáradt, nem éhes, szomjas, fáj valamije és nem volt fontos az úticél akkor képes voltam visszafordulni is. Na meg meggyőződtemróla hogy jó-e a cipő a lábára, nem szorult e bele valami..stb. Velem működik ez, apuci meg cipelheti :D
Persze néha felveszem fél percre, de utána teszem is le, hogy gyere csak egy picit a lábadon, mert nem bírlak ill. ügyes nagyfiú vagy.
Persze, hogy volt, ez elég gyakori.
És csak addig tart (nálunk), amíg a gyerek rájön, hogy nem tudja cipeltetni magát. Pár hét alatt feladja nagyjából, ha nem veszed fel.
Addig, amíg cipeled. :)
Unokahúgom négy évesen is vitette magát anyjáékkal... érdekes, velem tudott jönni szépen, mert közöltem vele, hogy nem veszem fel, pont.
Ha pedig hisztizik, megyünk haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!