Mi van akkpr ha a teszt nem ogazán akar erősödni? Szombaton kellett volna megjönnie de még mindig elég halvány, pedig egyre jobban rosszul vahyok reggel, ambiéáns rendelés hétfőn érdemes?
Bocsánat az elírásokért!
Mi van akkor ha a teszt nem igazán akar erősödni? Szombaton kellett volna megjönnie de még mindig elég halvány, pedig egyre jobban rosszul vagyok reggel, ambuláns rendelés hétfőn érdemes?
Semmi nincs, hagyd a p*csába végre a tesztelgetést, semmi értelme azon kívül, hogy idegeled magad. Pozitív? Igen. Erősödött? Igen. Akkor? Az otthoni pisiteszt nem HCG szint mérő, ezt próbáljátok már meg elfogadni.
Boldog babavárást! Nyugi!
Nekem is nagyon lassan erősödött. 1 hét kellett, hogy viszonylag normális legyen, de minden rendben volt.
32hkm
3-as szivembol szolt. Sok ertelme nincs ennek, hogy miert?
Elozo terhessegemnel erosodott aztan amikor legerosebb volt, este verezni kezdtem es el is ment, ugyelet lett a vege ejjel.
A mostani terhessegemnel eldontottem, 1 teszt es annyi :) Ha terhes vagyok orulok, doki, es kesz :) Igy is tettem. Egy piszok halvany teszt, 4.5 hetesen. Most 15 hetes vagyok.
Egyebkent piciket erosodtek a tesztjeid, fejezd be a csikokra pisilgetest, nem attol fog megmaradni a baba vagy epp elmenni. Lasd en korabbi peldam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!