Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért várnak nagyon sokan...

Miért várnak nagyon sokan segítséget kisgyermek mellé?

Figyelt kérdés

Anyagi, és nem anyagi segítségre is gondolok.

Annyian írnak, hogy nincs segítségem...

Nekem van 3 gyerekem, férjem, családi házunk, kutyáink, nyuszink, cicánk.

Mindent én csinálok a házban, és senki sem segít, semmilyen téren. Anyukám meglaht, a Nagyikhoz mi járunk segíteni, ovi szünetben még a Nővérem fiaira is szoktam vigyázni. Jut idő mindre, és mindenkire. Minden hétvégén az egyik nap elmegyünk valahová a gyerekekkel, minden nap főzök, stb. A gyermekeim még soha egy napot sem voltak nélkülem, nincs kire hagyni. Apával az esték maradnak a romantikázásra. Kettesben nem voltunk 5 éve sehol kikapcsolódni, csak a gyerekekkel. stb...

Ezzel nem magamat szeretném "fényezni", csak nem értem, miért van ez, hogy sokan "sírnak", hogy nincs segítségük.

2010. máj. 26. 11:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem mindenkinek van 3 olyan gyerek, akikhez nem lenne szükséges segítség.
2010. máj. 26. 19:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Talán mert te olyan típus vagy aki élvezi az anyaságot,és a háztartás vezetését.Nincs ezzel semmi baj.De viszont azzal az anyával sincs semmi baj,aki többre vágyik ennél.Nem feltétlen luxusra gondolok,de én pl szeretnék elolvasni időnként egy könyvet,szeretnék valamilyen témában olvasgatni,vagy tanulni,tájékozódni az internetről.Szeretnék néha komolyabb témákról, hasonló gondolkodású emberekkel beszélgetni,ahelyett,hogy az a téma a játszótéren,hogy mennyit eszik a gyerek,és,hogy hány foga van.

No ezekre sem időm,sem lehetőségem nincs mióta a gyermekeket,a cicát,a főzést,a mosást,a takarítást,a számlákat,a kertet,a férjemet "elintézem".

És hogy ez csak időbeosztás kérdése lenne kétlem.Napirendet írtam,és sajna naponta egy üres 1/2 órát nem találtam amikor azzal foglalkozhatnék amit szeretek,és energiával,meg lendülettel töltene fel,ha már magában a "háziasszonyság" ezt nem teszi.

2010. máj. 27. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!