Egy gyerekkel mennyi havi fizetésből lehet kijönni? Egyedül nevelem.
Ez csak az igényeidtől és a körülményeidtől függ.
Mi sokat költünk orvosra, gyógyszerre (gyógytornára, logopédusra, táplálékalergia miatti diétára...)...stb.
Így én keresnék jobbat, mert ennyiből csak éppen jönnénk ki.
De ha a fentiek nem lennének, bőven kijönnénk.
Köszi
Ti is egyedül nevelitek a gyereket? Nektek mennyi a havi kiadás kb?
Én is ennyi nettót keresek (adókedvezménnyel együtt), plusz jön még hozzá a családi és a gyerektartás. Ennyiből mi megélünk ketten (az én gyerekem is ovis), bár nincs hitelem, és autóm sem, aminek ugye drága a fenntartása. Nincsenek nagy igényeink, így mi be tudjuk ezt osztani. Nyilván jobb lenne, ha többet keresnék, de én is mérlegeltem, a munkahelyem közelsége és a beosztásom így, hogy egyedül kell megoldanom az oviba/-ból vitelt tökéletes, így nekem nem érné meg váltani.
Nálunk ha valami nagyobb kiadás van, akkor megkérem az apját, hogy szálljon be anyagilag és felezzünk, szerencsére lehet vele beszélni.
Nálunk a nagyobb költség felezésére nem hajlandó.
Mennyi gyt-t kapsz?
Ahogy számolgatom épphogy kijönnénk, csak ha lesz vmi váratlan nagyobb kiadás. Bár lehet meg kellene próbálni havi 10-15e-t félretenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!