3 gyermekes anyukak, kerlek irjatok 2-3napjaitokrol hogy telnek?
Figyelt kérdés
nekem 6,3 es 1 evesek a gyerekek,es sajnos elcsuszok az idovel, az esti olvasasok neha elmaradnak mert az 1 evest altatom mig a 6 es 3 eves meset nez es mar 10kor kerulnek agyba.tapasztalatok ?vagy ido beosztasi tablazat ?!2017. aug. 23. 23:22
1/2 anonim válasza:
Nálunk például az altatás egy időben történik, nincsen külön egyik sem, nem is volt sosem. Egyedül csinálom az estéket és az éjszakákat egy hónapban 2 héten át, mivel a párom így dolgozik. A legrosszabb a fürdetés nekem. Nem is az, hogy csinálja a párom helyettem, hanem az, hogy amíg az egyik fürdik addig a másik kettőt is felügyelnem kell, ha pedig itthon van, akkor legalább ilyen problémám nincsen.
2/2 anonim válasza:
A férjem olvas,ha en a kicsit altatom,de ha egyedül fektetek,akkor a nagyoknak olvasok,a kicsi meg szopizik,vagy az olvasasi időben még o is molyol valamit..
Nálunk fürdés után már semmi nincs csak olvasás es alvás..ha végeztünk a mesével,a nagyok lefekszenek a kicsit meg kihozom es elaltatom,ha nem aludt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!