Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy sok idő után "lóghatnék" egy napot, erre a gyerkőc lebetegszik és nem tudok "lógni"?
Ettol már csak az rosszabb, amikor bálba készultunk a férjemmel és én betegedtem le (tudogyulladás(
ugyhogy néha megesik
2 gyerekes anyuka
11es, köszönöm a kedvességed, két gyerekem van, de az egyik kitesz négyet(down szindróma, magasan funkcionáló autizmus, fallot tetralogia miatti szívműtét és négyféle ételallergia) kívánok neked legalább egy fél ilyen gyereket, és majd meggondolod legközelebb hogy a körülmények ismerete nélkül ítélkezz másról:-)
És én nem érzem bántónak azt hogy aki gyereket vállal annak ő a legfontosabb, nem a shopping, a műköröm és egyebek. Lebetegedett? Előfordul..majd elmegy két-három nap múlva. Én hónapokat töltöttem kórházban a kicsivel, még a sarki boltba se mentem le, mivel féltem hogy mire visszaérek már nem él. Csak arra akartam rávilágítani van millió rosszabb helyzet mint az hogy két napot csúszik a gyerekmentes nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!