Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vannak itt Gyöngyös környéki...

Vannak itt Gyöngyös környéki barátok nélküli anyukák? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
nem egészen vagyok gyöngyös környéki én hevesi vagyok de nekem sincsenek barátaim
2012. márc. 17. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos messziről, Tolna megyéből, de hasonló cipőben járok én is.
2012. márc. 17. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Heves megyei vagyok én is de Gyöngyöstől messze,viszont nekem sincsenek igazi barátaim és ez eléggé hiányzik sokszor! Van két család akikkel összejárunk de nem nevezem őket a barátaimnak,ők attól távol állnak!
2012. márc. 17. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Kb. fél órára vagyunk Gyöngyöstől ha gondolod írj nyugodtan.
2012. márc. 17. 18:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Ezek szerint nem csak én vagyok egyedül:(Sajnos nekem nincs is olyan unokatesómékon kívül akivel összejárnék:(

Mennyi idősek a gyerkőceitek?Miket szoktatok csinálni?

Kedves utolsó válaszoló.Merre laksz?

2012. márc. 18. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia 3-as válaszoló vagyok.

2,5 éves a fiam,egy kis faluban lakunk ahol alig látsz embert is az utcán.Délelőttönként főzés után álltalában elmegyünk a boltba,aztán még kintvagyunk az udvaron,vagy épp elmegyünk a kis barátjához,de ők is szoktak jönni néha.A fiam igényelné már a vele egykorúak társaságát de nagyon nincs erre vele egykorú,akikkel összejárunk a kisfiú 8 hónappal fiatalabb,és ez a fiamat látszólag még zavarja mert nem tud még vele beszélgetni stb.Biztos jobb lesz már később.Szeret velem is játszani,most a kedvenc a mondókázás,kirakók,rajzolás.Nem igazán tud eljátszani magában,vagy ha igen csak rövid ideig.Szereti a munkagépeket,és motorozni.Mostanában kezdődött nála a durvábbik dac korszak,így elég sok a nézeteltérés köztünk :(

Egy igazi barátnőm volt anno,de nagyot csalódtam benne azóta nehezen engedek magamhoz közel valakit,folyton úgy érzem csak ki akarnak használni az emberek.Ezzel a kisgyerekes családdal is ez a gondom akikkel összejárunk :(

2012. márc. 18. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
4. vagyok írtam privátot.Kedves utolsó mintha magamat olvasnám,dettó ez a helyzet,meg ami idegesít az a pletyka...nem nagyon érdekel mások magánéletén való csámcsogás.
2012. márc. 18. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Ismét 3-as.Nahát pletykából nálunk sincs hiány,de én meg pont olyan vagyok hogy magamra veszem a dolgokat,nagyon sértődékeny vagyok :(

Amit még én utálok hogy hasonlítgatják a gyerekeket,hogy kinek mit tud a tiéd miért nem tudja......na ettől a falra tudok mászni! Ha megtehetném elköltöznék de sajnos nem tehetem :(

2012. márc. 18. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!