Vannak itt Gyöngyös környéki barátok nélküli anyukák? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Ezek szerint nem csak én vagyok egyedül:(Sajnos nekem nincs is olyan unokatesómékon kívül akivel összejárnék:(
Mennyi idősek a gyerkőceitek?Miket szoktatok csinálni?
Kedves utolsó válaszoló.Merre laksz?
Szia 3-as válaszoló vagyok.
2,5 éves a fiam,egy kis faluban lakunk ahol alig látsz embert is az utcán.Délelőttönként főzés után álltalában elmegyünk a boltba,aztán még kintvagyunk az udvaron,vagy épp elmegyünk a kis barátjához,de ők is szoktak jönni néha.A fiam igényelné már a vele egykorúak társaságát de nagyon nincs erre vele egykorú,akikkel összejárunk a kisfiú 8 hónappal fiatalabb,és ez a fiamat látszólag még zavarja mert nem tud még vele beszélgetni stb.Biztos jobb lesz már később.Szeret velem is játszani,most a kedvenc a mondókázás,kirakók,rajzolás.Nem igazán tud eljátszani magában,vagy ha igen csak rövid ideig.Szereti a munkagépeket,és motorozni.Mostanában kezdődött nála a durvábbik dac korszak,így elég sok a nézeteltérés köztünk :(
Egy igazi barátnőm volt anno,de nagyot csalódtam benne azóta nehezen engedek magamhoz közel valakit,folyton úgy érzem csak ki akarnak használni az emberek.Ezzel a kisgyerekes családdal is ez a gondom akikkel összejárunk :(
Ismét 3-as.Nahát pletykából nálunk sincs hiány,de én meg pont olyan vagyok hogy magamra veszem a dolgokat,nagyon sértődékeny vagyok :(
Amit még én utálok hogy hasonlítgatják a gyerekeket,hogy kinek mit tud a tiéd miért nem tudja......na ettől a falra tudok mászni! Ha megtehetném elköltöznék de sajnos nem tehetem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!