Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vettem szopipárnát, de nagyon...

Vettem szopipárnát, de nagyon kemény (gyöngyös. Mit lehett vele tenni?

Figyelt kérdés
25 hetes km vagyok és már az alváshoz is kéne..
2011. dec. 17. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Varrásnál kibontod és veszel ki belőle a gyöngyből.
2011. dec. 17. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Alszol rajta párat összemennek a golyók az enyémbe már tölteni kellen úgy lelapult. Vagy kiszeded és később vissza töltöd.
2011. dec. 17. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Az enyém is olyan, mint a palacsinta már. Hol lehet venni ilyen belevaló gyöngyöt és mi annak a neve pontosan?
2011. dec. 17. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Polisztirol gyöngy, de nem tudom, hol lehet venni.
2011. dec. 17. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt ajánlják, hogy használat előtt vegyél ki belőle, majd mikor már lapi lesz, akkot töltsd vissza!

Én nem így csináltam sajnos, és már nagyon lapos (9 hónapja kizárólag ezen szoptatok)

2011. dec. 17. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezeket a párnákat szándékosan túltöltik, mert a bennük lévő mikrogyöngy nem túl tartós, terhelésre gyorsan kilapul. Szedj ki belőle annyit egy zacskóba amíg kényelmesnek nem találod, tedd félre, és mikor már annyit lapult, hogy nem kényelmes töltsd vissza.

Nekem március óta van meg, eddig egy háromnegyed zsákkal töltöttem bele pluszba, pedig a 2. trimeszter óta nyüstölöm alvásnál, aztán az elején a baba is rengeteget aludt rajta, és szoptatásnál is azt használom. Az 500 Ft-os töltetmennyiség bőven elég, innen szoktam rendelni, lap alja: [link]

2011. dec. 17. 22:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!Akkor kiveszek belőle, mert olyan kemény, h a lábamat se tudom rátenni normálisan.
2011. dec. 18. 11:02
 8/8 xStefix ***** válasza:
Én a szopiparna.hu oldalon rendeltem anno, de végül a szopihoz nem kellett. Szerintem ott van csak gyöngy is.
2011. dec. 19. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!