Használ (t) valaki közületek szopipárnát? Megéri megvenni? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
36 hetes kismami2009. máj. 19. 20:29
1/10 anonim válasza:
Én nem vettem, hanem anyukám varrt. Hát a szoptatáshoz nekem nem jött be. Remélem a második terhességemnél az alvást azért megkönnyíti majd, az elsővel nagyon nehéz volt már a 6. hónaptól.
2/10 anonim válasza:
Szoptatásnál nekem sem jött be, viszont aludni nagyon jól tudtam vele.
3/10 anonim válasza:
Én nekem nagyon bevált, terhesség alatt is, és most is a szoptatásnál. Csak ajánlani tudom, én imádom!!! Ha hosszabb időre elutazunk, viszem magammal! A fiam ha látja, tudja, hogy szopi lesz!
4/10 anonim válasza:
szerintem is megéri...nekem is nagyon bevállt
5/10 anonim válasza:
Mi is kaptunk.Nagyon szerettem vele szoptatni a hintaszékben és mindig vittem magammal.De jó használni a babát bele ültetni és szerette nézni is mert színes.Igaz nagyon drága dolog de lehet használat és újat is venni az interneten.
6/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon bevált! 7 hónapos terhes voltam amikor vettem,de már nagyon bánom hogy nem ruháztam be rá előbb, mert isteni jókat lehetett vele aludni! Nekem a szoptatáshoz is bevált, igaz ahhoz csak az első két hónapban használtam, amíg pici volt a kisfiam!
7/10 anonim válasza:
Én nagyon szerettem, ki is használtam! Amikor terhes voltam azzal aludtam, ha megkötöttem a szopipárna két végét, a bébit tudtam rátenni, majd később a kicsi köréraktam.(megtámasztottam vele)
Szopinál nem használtam.
Elég jó árban vannak már(esetleg használtan), nem muszáj a legdrágábbat megvenni.
8/10 anonim válasza:
Én is akartam venni mikor a fia megszületett,mert a kórházban volt ilyen,de aztán mégse vettem.Otthon úgy oldottam meg,hogy egy plédet tekertem fel és arra raktam a fiam.teljesen jó volt én végig ezt használtam amíg szoptattam,hiába nagyobb volt a fiam.
9/10 anonim válasza:
Szoptatáshoz nem tudtam használni, de a babát ráraktam, mikor még nagyon pici volt, most hogy már 6 hónapos, köré teszem, úgy hogy a két vége össze van lazán kötve, és így üldögél.
10/10 anonim válasza:
Szoptatáshoz én sem használtam, de a terhességem alatt nagyon jó volt vele aludni.A baba is kényelmesen érezte benne magát.Az első hónapokban benne aludt nappal.Nagyon ki lehet használni!Ha venni akarsz www.szopipárna.hu
Nagyon jó áron adnak mindent, és kiválló minőségüek!Én tőlük rendeltem a kiságyba is a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!