Lányok anyukák Mit tegyünk?
Fiam 7eves lesz.
Van 7 éves fiunk barátja szüleivel mi is barátok vagyunk.
Múltkor bementek a WC ben.
Majd másnap mondja a fiam szereltek! !!!!!!!
Hogyan kérdezem.
Ő hogy legugolt a barátja mondta neki majd bedugtad a popojahoz a kukijat.
3 szőr volt ilyen.
Most derül ki.
A kérdező vagy egy unatkozó tini, vagy külföldi és nagyon gyengén beszéli a magyart vagy analfabéta. Remélem, a középső.
A kérdéshez pedig annyit, hogy magyarázd el a fiadnak, hogy a saját teste az övé, ahhoz nem nyúlhat más, még a kis barátja sem, ugyanúgy, ahogy a barátja testéhez sem nyúlhat a kisfiad. A nemiszervünk, a fenekünk intim testrészünk. Magyarázd el az intim szó jelentését, persze, egy hétéves szintjén! Egy hétéves már sulis, nem ovis, tisztában kell lennie bizonyos határokkal, és azzal, hogy a teste egy szentség, amelyhez most még nem érhet senki. Ezzel későbbi komoly veszélyektől óvod meg. Ezt nevezik testtudatosságnak.
Aki azt írja hogy kamu annak azt kívánom előben is élje meg ezt és tapasztalja meg.
Nem vagyok analfabéta csak új a mobilom és folyton elirta a telefon.
Az a baj a fiam barátja elég nehéz eset.
Nem iskolások.
Szeptembertol lesznek azok.
Akkor ne engedd a fiadat barátkozni azzal a gyerekkel.
Aztán pedig beszélgess el a fiaddal a dologról.
Ja és a másik gyerek szüleivel is beszélgess el,mert az a kisgyerek sem az ujjából sz.opta ki a dolgot.
Lehet hogy p.ornót néz vagy bármi egyéb.
Beszélj velük.
Nem dugta csak akarta.
Gondolom nem sikerult.
Persze beszéltem tegnap velük.
De ez engem nem elégít ki sajnos
És mit reagáltak?
Korábban volt itt egy olyan kérdés, amelyben ovis fiúk akarták betenni a kukijukat egymás fenekébe az udvaron a bokorban. Nem te írtad ki azt véletlenül?
Ha nem, keress rá, sok hasznos tanácsot írtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!