Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák ti hol dolgoztok?

Anyukák ti hol dolgoztok?

Figyelt kérdés
Mekkora a pici?hogyan tudtatok visszamenni dolgozni?reggel hányra jártok?hogy oldjátok meg reggel az ovit,bölcsit,iskolát?ja és mit dolgoztok és hány órában?
2017. júl. 31. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Védőnő vagyok, fiam 2.5 éves

Könnyen, szeretettel vártak vissza, a gyerek 2 éves korában mentem vissza.

8 órában dolgozom, plusz egyéb

Reggel fél 8ra viszem bölcsibe, én 8ra megyek dolgozni. 16.15-30 között érek oda érte, függ attól mikor végzek. Utána hazamegyünk. Én hetente három napot vállalok még IBCLC szoptatási tanácsadást is,18-20 óra között. Utána rohanok haza, még kis játék, fürdés és meseolvasás.

2017. júl. 31. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Bár még nem dolgozok, csak szeptember végén kezdek.

Gyári munkás vagyok.

2 éves a lányom. Most kezdi a bölcsit.

Nagyon nehezen vettek vissza h egy műszakba járhassak. 3 hónapig jártam a főnökség nyakára.

Hétfőtől péntekig 8ra fogok járni, 8 órában. Nálunk 7-fél 7ig van bölcsi.

Minőség ellenőr vagyok

2017. júl. 31. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Kormányhivatalban 7:30tól 16:30ig

A bölcsi a hivataltól és a lakástól 5 percre sincs. 2.5 éves

Reggel gyorsan rohanással telnek.

2017. júl. 31. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Online marketinges vagyok, heti 1x megyek be, akkor 8 órát vagyok a munkahelyemen, amúgy itthonról dolgozom. 2 éves a lányom, igazából abba se hagytam a munkát, pár hétig szüneteltem, mikor megszületett, aztán csökkentett mennyiségben ugyan, de dolgoztam itthonról. 1 éves kora után kezdtem többet vállalni, másfél éves kora óta járok be heti szinten. Nem bölcsis, amikor bemegyek, akkor az apukájával van,aki 24/48-ban dolgozik, így akkor is ő játszik vele, mikor itthonról kell dolgoznom, de nagyrészt alvásidőben igyekszem megoldani, amit lehet.
2017. júl. 31. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Egy informatikai cégnél dolgozom, a gyerek egy éves korában mentem vissza dolgozni. Szerencsés vagyok, mert választhattam, hány órában és milyen munkarendben akarok visszatérni.
2017. júl. 31. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Tanár vagyok, 1/2 8-ra járok. A nagyot én viszem suliba, a kicsit az apja oviba. Ugyanoda mentem vissza, ahonnan eljöttem. Állandó délelőttben vagyok, de délutánra is átcsúsznak órák, szóval vannak napok, amikor a kicsi bent alszik, a nagy meg a napköziben van. Én megyek értük minden nap.
2017. júl. 31. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Személyi asszisztens vagyok egy cégnél.

7:30-kor indulok otthonról, a gyereket a férjem vitte eddig oviba. Sajnos pont ellentétes irányban van a munkahelyemmel, ezért vitte ő. Ráadásul engem hoznak-visznek (tömegközlekedéssel gyakorlatilag megközelíthetetlen a cég), így nem is tudnám mivel vinni az 5 km-re lévő oviba.

Szeptembertől iskolás lesz, ami már csak 3 km-re van, de az is totál ellenkező irány. :(

Leggyakrabban az apja hozta el, néha éb bicajjal, de 5-nél hamarabb sose tudtam odaaérni, és már utolsó volt legtöbbször. :(

2017. júl. 31. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Logisztikus vagyok, multinal 8,5 oraban dolgozom.

Reggel az 5 evest en viszem oviba, ferjem a 15 honapost bolcsibe.

Delutan fizetett potnagyi viszi oket haza, havi 25-ert.

8 honapos koruktol dolgozo., nekunk igy jo.konnyen szoktak a rendszert es nagyszeru gyerekek

2017. aug. 2. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!