Anyukák ti hol dolgoztok?
Védőnő vagyok, fiam 2.5 éves
Könnyen, szeretettel vártak vissza, a gyerek 2 éves korában mentem vissza.
8 órában dolgozom, plusz egyéb
Reggel fél 8ra viszem bölcsibe, én 8ra megyek dolgozni. 16.15-30 között érek oda érte, függ attól mikor végzek. Utána hazamegyünk. Én hetente három napot vállalok még IBCLC szoptatási tanácsadást is,18-20 óra között. Utána rohanok haza, még kis játék, fürdés és meseolvasás.
Bár még nem dolgozok, csak szeptember végén kezdek.
Gyári munkás vagyok.
2 éves a lányom. Most kezdi a bölcsit.
Nagyon nehezen vettek vissza h egy műszakba járhassak. 3 hónapig jártam a főnökség nyakára.
Hétfőtől péntekig 8ra fogok járni, 8 órában. Nálunk 7-fél 7ig van bölcsi.
Minőség ellenőr vagyok
Kormányhivatalban 7:30tól 16:30ig
A bölcsi a hivataltól és a lakástól 5 percre sincs. 2.5 éves
Reggel gyorsan rohanással telnek.
Személyi asszisztens vagyok egy cégnél.
7:30-kor indulok otthonról, a gyereket a férjem vitte eddig oviba. Sajnos pont ellentétes irányban van a munkahelyemmel, ezért vitte ő. Ráadásul engem hoznak-visznek (tömegközlekedéssel gyakorlatilag megközelíthetetlen a cég), így nem is tudnám mivel vinni az 5 km-re lévő oviba.
Szeptembertől iskolás lesz, ami már csak 3 km-re van, de az is totál ellenkező irány. :(
Leggyakrabban az apja hozta el, néha éb bicajjal, de 5-nél hamarabb sose tudtam odaaérni, és már utolsó volt legtöbbször. :(
Logisztikus vagyok, multinal 8,5 oraban dolgozom.
Reggel az 5 evest en viszem oviba, ferjem a 15 honapost bolcsibe.
Delutan fizetett potnagyi viszi oket haza, havi 25-ert.
8 honapos koruktol dolgozo., nekunk igy jo.konnyen szoktak a rendszert es nagyszeru gyerekek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!