Mit lehet tenni, ha a gyerek semmit nem visel el magán?
Vagy egyszerűen csak melege van, nem? Én sem tűröm magamon harmincvalahány fokban a hálózsákot, a zoknit, a takarót meg a sapkát ...
Miért akarsz rá sapkát adni nyáron?
Dehogyis, csak ma már mindenki autistáz... nem kell rájuk hallgatni, az autizmust még úgysem lehet vizsgálni ennyi idősen.
Normális, majd kinövi :)
Ennyi idősen a fiam is ezt csinálta csak a hálózsákot nem tudta leszedni magáról. Nem emlékszem mikor szokott le róla, most 22 hónapos és már nem csinálja. Vagyis csak akkor, ha melege van.
A sapit furcsa módon télen nem szedte le magáról amúgy, akkor volt olyan 15-17 hónapos.
Mire tél lesz, idősebb lesz, okosabb is és addig 1000-szer el is mondhatod.
Kislányomnak is volt vetkőzős időszaka, pont ennyi idős kora körül. Kora ősz volt, a harisnyát is lehúzta magáról (a body alá adottat is).
Szép lassan elmúlt. Később is vetkőzött ugyan, de csak ha melege volt és kb. 1,5 évtől meg lehetett vele dumálni, hogy pl.: a "napkalap marad, akkor is ha zavar".
Gondolom, azért merült föl ez most a kérdezőben, mert hirtelen lehűlt a levegő, és jó lenne valami melegebb ruhát a gyermekére adni. Egyébként valóban a mai 19 fokban, szélben én is adtam egy-egy szellősebb sapit a gyermekeim fejére.
Szval sztem tök normális, hogy nem viseli el ezeket. Megszokta most nyáron, hogy akár egy szál pelusban is rohangálhat, persze, hogy lázad a ruhadarabok ellen. Az én fiam ma a zokni láttán sírta el magát😀
Egyébként a lengébb nyári ruhát szívesen viseli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!