Hogyan szerettessem meg magamat egy 2 éves kislánnyal? Kint a városban fogok vele találkozni, szeretném, ha megkedvelne. ötletek?
Sziasztok,nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Igen én vagyok az új nő,és én ahogy beszélt róla,már úgy oda vagyok a piciért. És a családban is van egy elvált apuka és a neveloanyjat pedig ki nem állhatja,ezt akarom mindenképp elkerülni. A kicsi drága most lesz 2 éves csak. Csak szavakat tud kimondani.
Köszönöm a válaszokat még egyszer.
A picik zabálják a gyermekdalokat, mondókákat, ritmust, höcögtetést is, ringatást.
Viszont készülj fel a szeszélyre is, épp dackorszakban van.
A legjobb, ha szerzel általában is mind több tapasztalatod pici gyermekekről, és hasznos gyermekpszichológiát is tanulni, hogy mind jobban megismerhesd a közös életkori sajátosságokat - kicsi gyerekek között még enyhébbek az egyéni eltérések, bár nyilván fedezd fel egyéniségét is, és segítsd kibontakozni.
A többiek is adtak tippeket, azokat meg nem ismételném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!