Hogy szerettessem meg a lányommal a fogmosást?
Vidd el fogorvoshoz, aki beszéljen vele nyíltan. Mutasd meg fényképen, hogy mi lesz a szájából, ha nem veszi komolyan a fogmosást! Nem viccelek, itt lehet elszúrni! Légy nagyon-nagyon kemény! Utólag megköszöni, hogy nem lett harmincévesen protkója!
szerintem teljesen normális ez ebben a korban, inkább korszak :)
szólj rá, mindig küld ki, aztán majd ha jön egy fiú... :D
Esetleg egy elektromos fogkefétől nem csábulna el?
Én a legnagyobb nyugalommal megmutatnám az eredményét annak, ha vki nem mos fogat.
mondd azt neki,hogy büdös a szája,és ha ezt az osztálytársai meg a fiúk megérzik,undorodni fognak tőle,csúfolni fogják
az első által belinkelt képek,hát nem semmi az a sok gusztustalanság
amúgy nekem a fogorvos az ujjszopásnál segített a 4,5 éves fiamon.elvittem megnézetni a fogait,és mondta neki a fogorvos,hogy nagyon csúnya fiú lesz,ha továbbra is szopja az ujját.amikor beültünk a kocsiba,akkor közölte,hogy holnaptól leszokik.és úgy is lett.egy próbát megér
Olyat próbáltál már, hogy "ajándékot" kap, ha fogat mos?
Én ebben a korban nagyon matricás voltam, gyűjtöttem őket, mindenhonnan, ahonnan csak lehetett. Vagy ha nem matricáztok, akkor 50-100 forintokat lehet neki adni. Amit aztán saját maga költhet el, arra, amire akarja.
Ha más nem használ, akkor "vesztegesd" meg. Az talán beválna.
Meg ha rendszeresen mos fogat, jelöljétek pl. egy naptárban, a fürdőben, a fogmosó cuccnál, hogy melyik nap mosott fogat, melyik nap nem, és mondjuk ha egymás után összegyűjt 10-t, vagy 20-t, vagy te szabod meg, akkor kaphat valami kisebb játékot, vagy amit szeretne. Lehet ez pl. összegyűjtésenként egy alkalom mozi, vagy McDonalds, jó ez utóbbi mondjuk egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!