Mehet 2 évesen oviba a gyerek, ha van olyan fejlett, mint egy 3 éves?
"Egyébként én az egyetemet nem 17 évesen kezdem, mert másik országba költöztünk és tanulom a nyelvet."
Nah, akkor jobb lenne ha a napi szintű itteni észosztásnál, meg magyar-pocskondiázásnál azt a bizonyos nyelvet tanulnád.
Azzal nem leszel előrrébb ha magyar fórumon arcoskodsz, te külföldi "nagy és okos" fiú :)
Előző előtti, kérdem én, akire reagáltál, mivel szidta a magyarokat? Én semmi ilyet nem láttam, de lehet, hogy figyelmetlen voltam.
Nem igazságos olyannal vádolni valakit,
amit nem követett el.
Ha tényleg nem szidta a magyarságot az illető.
Egy magyar, aki nem nacionalista.
__
Kérdező, a kérdésedre nem tudok újat mondani, de ha teljesen meg akarsz nyugodni az infó felől -miszerint leghamarabb 2 és fél évesen lehet ovi-, íme az
mszoe.hu
honlapról az infó:
Ellenben ha a 3. életév betöltése előtt veszik fel oviba, akkor sajnos a szülő nem reklamálhat pl indokolatlan nyári óvodazárvatartás miatt. Hanem csak ha a gyermeke betöltötte a 3-at.
Ne feledd: 2 és fél éves kor, valamint 3. szülinap között csupán LEHETŐSÉG van óvodába járni, ha a körülmények összejátszanak!
De az óvodának NINCS teljes körű kötelezettsége a 3 év alatti gyermekek felé, pl az említett vonatkozásban. Persze felügyelni, és testileg gondozni kötelesek a 3 év alattit is, HA felvették oviba őt.
Egyébként a nem szobatiszta gyermekeket manapság már törvényileg köteles felvenni a gyermeket akkor is, ha 3 éves, és akkor is, ha 2 és fél.
Vonatkozó infók:
Óvodai hiányzásról:
Utolsó itt pont nem, de máshol igen.
Ő az a 15 éves srác, aki lehülyézi a MAGYAR anyákat mert azok nem tudnak ősi magyar nevet adni a gyereküknek, nem tudnak annyit kihozni belőlük mint egy külföldi anyuka (szerinte). Elég felismerhető a stílusa.
Kicsit unalmas már a vergődése, és a külföldi ismerőseivel való példálózása.
Azért is írtam neki: tanulja inkább az új országa nyelvét, ahelyett hogy itt vergődik minden nap, meg arcoskodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!