Kevés a súlya? 19 hós kislány?
Figyelt kérdés
Kislányom 19hónapos és kb. 9,8 kg.(2490 gr 50cm volt születéskor)Egy percre sem áll meg,mozgékony egészséges kislány,bár az étvágya pocsék!Anyukám szerint én sem ilyen magas,sem ilyen "nehéz"nem voltam,mindíg sokkal kisebb voltam a korosztályomnál és én is 2,5 kg-al születtem,most 160 cm és 55 kg vagyok...igazából nem aggódom,az orvos és védőnő mindíg nyugtat hogy minden rendben és jó a súlya,sőt az utóbbi hónapokban meg is lepődtek mert önmagához és a korához képest elég sokat hízott(csak azt nem tudom hogy mitől:)pedig már szalad,csak kíváncsi vagyok hogy tényleg mennyire átlagos a súlya!?#alacsony súly #Vékony kislány
2017. júl. 15. 19:26
11/12 A kérdező kommentje:
Ők magasabbak
2017. júl. 26. 10:41
12/12 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés?
A magasabb nyilván több eséllyel többet nyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!