Napi kb kettő óra külön sok idő?
Naponta ??
Hat szerencsed van ...
Mit nem adnek erte ha csak neha valaki lenne par orara a ket evesemmel.
2.5 éves fiam 9 naoot lesz a nagyszülőkkel amíg engem műtenek pesten az apukája is jön velem.
Mi lenne ha bölcsis lenne?
Az én bölcsis 2,5 éves kislányom napi 8 órát van a bölcsiben, én dolgozom. Szeptember óta ennyit vagyunk egymástól külön napi szinten. Nem viseli meg, szereti a bölcsit.
Viszont ha nem kellene dolgoznom, nem töltenék napi rendszerességgel távol Tőle ennyi időt...még napi két órát sem.
Szerintem picit túldimenzionálják manapság ezt az énidőt. Értem én, hogy jól jön időről időre egy kis különtöltött idő, de a napi két órát soknak érzem. És nem feltétlenül a gyermek szempontjából, csak furcsállom, vajon mi lehet az oka? Mit csinálsz, kérdező, minden nap két órában?
Egyébként nem tartom kirívónak, nem háborít fel, nem is irigylem tőled, cdak furcsállom: két kisgyermekem van, a fiam ovis, a kislányom bölcsis, 4 évet voltam Velük otthon egyhuzamban, igényeltem is az énidőt, de nem ilyen gyakran és nem ennyit. Sokkal többet jelentett nekem a gyermekeimmel töltött idő. Amikor visszamentem dolgozni, hiányzott is nagyon.
Rendben abban igazatok van, h bölcsibe is külön van az anyjától a gyerek. De nem adnak be bölcsibe gyereket már a születésétől kezdve, náluk így van a kezdetektől, olvassátok figyelmesebben.
És a legtöbb gyerek 2 évesen kezdi csak a bökcsit mível addig jár a gyed.
Szóval egyetértek valamelyik azt hiszem 3. válaszolóval. nem vagyok irigy, nem is sajnálom, de napi szinten én is soknak érzem ezt énidőre. Ha dolgozol vagy tanulsz az más tészta, de csak "szórakozásra" sok.
Van 3 nagy gyerekem, meg egy öthónapos. Minden percet, amit nélküle töltök, elvesztegetettnek érzek.
Persze, értem az énidőt, mert 18 éve az elsővel azt éreztem, kimaradok valamiből, mert vele vagyok. Most úgy érzem, akkor maradok ki valamiből, ha nem a babával vagyok. Baromi gyorsan eltelik ez a néhány év, amíg igényelnek minket igazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!