Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kettő gyerekesek! Ha mindkét...

Kettő gyerekesek! Ha mindkét gyerkőc beteg, akkor külön orrsprayt és orrszívót használsz nekik?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az orrszívót mindig fertőtlenítem, mielőtt a másik gyerek orrát szívnám. Az orrspray-t pedig vagy fertőtlenítem vagy nem.
2011. nov. 22. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanazt.

Az orrszívót el szoktam mosni, de csak azért, hogy lássam mi jön ki a nóziból.

A bacik nem számítanak, ha mindkettő beteg, így is úgy is nyalják, puszilják, ölelik egymást, egymás itatójából isznak.

Ha csak az egyik beteg, akkor igyekszem figyelni, hogy ne nyálazzanak egymás után, ha nem muszáj.

2011. nov. 22. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy orrspray és egy orrszívó van. Az orrszívót ki lehet takarítani,az orrsprayt meg letörlöm.
2011. nov. 22. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. Én úgy vagyok, mint a második válaszoló.
2011. nov. 22. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sem fertőtlenítem el egyik után sem,hanem csak elmosom,de ha sietek,akkor csak kicserélem a fejeket,és már szívom is a második nózit!
2011. nov. 22. 20:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Én is ugyanazt a szívókát használom mindkét gyereknél, csak a két porszívózás között gyorsan elöblítem.

Anyósom szerint felelőtlen vagyok, hogy mindkét gyermekem beteg és én ennyire nem törődöm a higiéniával.

2011. nov. 22. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Felelőtlen???

Felelőtlen akkor lennél,ha nem szívnád ki,nem könnyítenél nekik semmiben.Ne törődj az anyóssal!

2011. nov. 22. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor én biztosan nagyon le leszek pontozva:Én nagy tisztaságmániás vagyok,állandó fertőtlenítő mániám van,és min. napi kétszer felporszívózunk stb.,de nekem ikreim vannak,az orrszívás futószalagon megy,ha betegek(mindig mindketten egyszerre),és nálunk ez úgy zajlik,hogy állnak mindketten a porszívó fölött,spriccelek az orrukba,egyik szívja magának,ha végzett a másik kikapja a kezéből az orrszívót,és ő is kiszívja magának.Esély sincs h elmossam,és igazából sosem tartottam ezt lényegesnek,azért is,amit az egyik hozzászóló írt,meg azért is,mert az orrváladék nem érintkezik közvetlenül velük,az benne van a csőben.A lázmérő persze már más téma lenne,de az orrváladék a pisi-kakinál sokkal enyhébb kategória.
2011. nov. 22. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!