Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Ti, hogy oldjátok ez...

Anyukák! Ti, hogy oldjátok ez meg?

Figyelt kérdés
Nemrég lett szobatiszta a kisfiam és elgondolkoztam rajta,mi lenne,ha az utcán kellene pisilnie.Nem tudom,mit lehet olyankor tenni,ha mondjuk egy tömegközlekedési eszközön jön rá?Vagy mondjuk,egy se bokros,se fás területen kell neki?Vagy autópályán?Eddig hála Isten megúsztuk,de nagyon félek ettől.Evidens,hogy mikor elindulunk pisil,de akkor is előfordulhat,hogy kell neki.Ti mit tesztek ilyenkor?

2017. júl. 11. 17:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%

"Ha nagyon aggódsz, legyen nálad mindig egy fél literes vagy még kisebb üres flakon, persze kupakkal együtt. Abba könnyen bele tud pisilni. Ennyiből könnyebb a fiúknak. :)"

A tölcséres megoldás pedig lányoknak.

2017. júl. 11. 20:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak nemrég lett szobatiszta, nem feltétlenül kényszeríteném, hogy bírja ki. Ilyenkor még szokja a dolgot, baleset is előfordulhat. Szépen fokozatosan várnék tőle többet, hogy bírja ki a legközelebbi alkalmas helyig.
2017. júl. 11. 20:53
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

szenvedjen fél órákat,hogy az emberek meg ne szóljanak?

pisiltetem az út szélén egy félreesőbb helyen.

A sok okos kisujjeltartós papírbilistől kérdezném:

az nem gond,hogy a kutyák meg a kóbor macskák ezerszámra telibe hugyozzák-sz arják az utcákat?

csak a három évesnek kell szenvedni,h nincs nálam parfümös papírbili?

2017. júl. 11. 21:38
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Ahol egy kutya pisilhet ott a gyerek is! Ha városban vagyunk ott keresünk wc-t, de én mindig találok olyan helyet ahol pisilhet, soha nem csináltam ebből ügyet. Játszón is kiviszem és pisil egy fa tövébe. Papír bili?? Mi van? 😄
2017. júl. 11. 21:53
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Az mindig bevált, hogy indulás előtt pisilt. Ha hosszabb útra mentünk, ráadtam a bugyipelust, de szárazon vettem le, kibírta. Minden lehetséges normális wc-ben pisiltettem. (Pl. állatkert, strand, bevásárlóközpont, stb.)
2017. júl. 11. 22:03
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

Az enyém még kicsi, de eszembe se jutott volna ilyen, hogy kínozzam a visszatartással. Ha csak picit kell és közel vagyunk, oké, bírja ki, de ha nagyon, akkor a francot se érdekel, elviszem egy félreeső helyre. Olyan úgy sincs, hogy soha senki nem pofázik bele semmibe.

Megjegyzem halkan, hogy én már az autópálya mellett láttam olyan "gyönyörű" szitut, hogy egy hapsi leállt a külső sávban, és az árokban nagywc-zett. Na, talán neki igazán ki kellett volna bírni a következő benzinkútig.................

2017. júl. 12. 14:29
 17/19 anonim ***** válasza:
#3 😂😂😂
2017. júl. 12. 23:50
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
De most komolyan, mi van abban ha egy kisgyerek pisil egy fánál, egy bokornál, fűbe? Nem ciánt enged ki magából ami szennyezi a környezetet. Ki a fontosabb az h esetleg hülye vagy és ciki a ciki is vagy az h csóresz gyereked ne zsibbadjon még hazaértek?
2017. júl. 12. 23:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Alapból törekedni kell arra hogy WC-be. De a legfontosabb, hogy ne pisiljon be. Vannak tartogatós gyerekek, akik az utolsó pillanatban szólnak. És van, amelyik kibírja. Nem lehet általánosítani. A szükség törvényt bont.
2017. júl. 13. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!