Ha két óra miúlva adtam más hatóanyagú lázcsillapítót, baj lehet belőle?
15 órakor kapott 38,9-re paracetamol alapút.
18:30-19 körül 39,4 fokos lázra kapott ibuprofén alapút, ami nem hat, még 20-21 órakor is 39,4 a láza.
Ezért beadtam 21-kor paracetamol alapú kúpot.
(Hűtőfürdő nem megy, meleg vízben is remeg és akkor ki kell venni tudtommal)
Most alszik.
3 éves.
Milyen időközönként figyeljem a gyermeket, vagy nézzek lázat éjszaka?
És most számolom,
Remegéssel hőt termel, baj, ha remeg.
Próbáltam langyosítani a vizet, de meleg vizben is remeg.
Most inkább a gyogyszerek mellékhatásátol tartok..le fogja vinni szerintem a lázat, de nem merek aludni se sem menni.tuladagolási tünetek esetén azonnal korház(ill orvos)amit ír
Semmi baja nem lesz ha 2 kulonbozo hatoanyagu gyogyszert kapott.
Jobbulast!
Mas tunete nincs?
Szerintem ha eltelt két óra és más a hatóanyag akkor nem lesz gond.Én is adtam már makacs láz esetén a gyerekeimnek felváltva a kettőt csak a két óra meg legyen.Azt vettem észre, hogy a Nurofen elég sokára fejti ki a hatását és rövidebb ideig is tart legalábbis az én gyerekeimnél így mindíg úgy kalkulálok, hogy a Panadol legyen éjszakára.
Jobbulást!
Köszi :)
Már "csak" 38,5
Tudom a láthatatlan tüneteit is. Multhéten velem is ez volt, a munkatárstol.
Enyhe hányinger, fejfájás, borzaszto gyengeség, munkatárs hányt is, én megusztam a fizikai félájult gyengeséggel 37,5 fok mellett..de azt hittem nem élem tul. komolyan. csak feküdtem.
Erre ez a hét: Gyermek kicsit fájlalta a pocakját, de el is felejtette, és bumm, láz lett belőle. Tudom, hogy hányingere is lehet(nem eszik) és fejfájása is (sokat hunyorog, grimaszol)
Valami virus lehet, de lecseng 3 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!